2777
2789
 فاقد از دوست داشتن ما مسلمونیم و خدا رو دوست داریم وقتی میگع حجاب الزامی است یعنی ما بابد بزار ...

خیلیا همچین اعتقادی ندارن

حداقل۷۰درصد مردم😐🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
نه چون بی حجابم قشنگ تره😂😏

حجابهای مختلف امتحان کن😉 مروارید با صدفش خیلی قشنگه... مطمئنم حجابی که بهت میاد انتخاب نکردی.. ولی. در کل انتخاب خودته احترامت واجب😘

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من معمولا شال و‌روسری سر نمیکنم میندازم رو‌شونه م همه هم فک میکنن افتاده 

موهام پسرونه س آرایشم نمیکنم . حجاب هم دوس ندارم . از حرف زورم اصلا خوشم نمیاد 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

ای بحث جز ناراحتی چیزی نداره،دیروز یه تاپیکی با هچین عنوانی بود اخرشم دعوا شد

قشنگی حجاب اختیاری اینه که شمایی که حجاب و دوست دارین ،حجابتون و داشته باشین بدون هیچ توهین یا تمسخری از طرف بقیه و منی که دوست ندارم مورد قضاوته دوستان محجبه قرار نگیرم

این چیزا باید اول فرهنگ سازی بشه بعد اجرا،،خیلی مونده که ماها به اون درجه از فهم برسیم

🧿
حجابهای مختلف امتحان کن😉 مروارید با صدفش خیلی قشنگه... مطمئنم حجابی که بهت میاد انتخاب نکردی.. ولی. ...

من کلا قیافه ام با حجاب مثل توریست ها میشه 😂😂ولی نه حجاب دوست دارم

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
صد در صد روسری و برمیدارم همیطور که تو خونه هستم میرم بیرون مگه تو خونه موهاتون و شونه نمیکنید ک م ...

اگر بقیه کشورا که بی حجابن با براشینگ ومیزامپلی میرن بیرون🤣🤣🤣

باز اومد یکی اه

این یعنی چی؟من اتفاقا ادم‌معمولی هستم نه خیلی مذهبی نه خیلی ولنگ و وار... نظرم رو گفتم نمیپسندید بی احترامی نکنید حرف قران  رو تکرار کردم😊

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

من همين الانشم حجاب درست درموني ندارم شالم كه بيرون از خونه نيمدار و الكي سرمه اكثرا افتاده رو شونم تو خونه هم اصلا حجاب ندارم ازاد بشه مطميننا بدون حجابم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
باز اومد یکی اه

دخترم از شما بعیده 

ایشون با احترام نظرشونو گفتن چیز بدی هم نگفتن حالا چون یکی مثل بنده اعتقاد نداره دلیل نمیشه ناراحت بشه 🌹

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

کلا هیچوقت اجبار رو دوست نداشتم توی هیچ کاری همیشه تکرو بودم برامم مهم نیست یه جمع چی فکر مبکنن کاری رو میکنم که به نظر خودم درسته مطمینم  اگه ازادی پوشش بود انتخابم حجاب نبود 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )