2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به مامانای خودتون چند میدین برای رفتارشون در برابر عروسهاشون؟ مامان من که ماه بود ماه. ۱۰ کمشه

من نمیتونم ب مامانم نمره بدم فقط عروس هاش حق دارن من فقط از مادری بهش۱۰میدم اما نمیتونم رفتارشو با عروس هاش قضاوت کنم

[QUOTE=90581341]۵ حذ وسط چون هم خوبی دارن هم بدی یعنی همه ادم ها همینجورین از نظر من [/ نظرت درمورد ...

نه منظورم اینه همه بستگی به شرایطشون هم خوبن هم بد

مثلا میگم مامان من واسه من ۱۰ ولی شاید واسه عروسمون ۵ باشه یا هر نمره دیگه ای

کلا از نظر من همه آدم ها هم خوبی دارن هم بدی بستگی داره از چه زاویه ای و به عنوان چه شخصی بهش نگاه کنیم

تصمیم گیری میکنه شما اذیت نمیشین؟چجور برخورد میکنین؟

الان دیگه نه.من شخصیت شناسیم خوبه،از اول محتاط عمل کردم و چند سال خیلی نرم مبارزه کردم تا زندگیمو مستقل کردم.اما بچه هاش نمیتونن

چند تا مثال بزنم.دختر بزرگش میخواست بله رشته ادبیات مادرش نزاشت و فرستادش ریاضی که آخرش منجر به یک دیپلم ردی شد

دختر دومش میخواست برسه الاهیات ایشون اجازه نداد و فرستادش خیاطی که منجر شد به بیکاری و لجبازی دختره در خیاطی نکردن.

پسرش نیرو دریایی ارتش قبول شد،مادرش دعوتنامه رو قایم کرد،بعد ها پسرش تا چند سال بیکار بود و عصبی،وقتی رفت سرکار تازه بهش لو داد 

خدایا ممنونم بابت لبخندی که دوباره به لبم نشست.عیدی  عید غدیرم ،خوش اومدی روشنی قلبم.
اون نیم رو دقیقا ب کدوم اخلاق یا خصوصیتشون دادی گلم؟

کلا آدم خوبیه و از اول ازدواجم همیشه هوامو داشته ولی از وقتی بچم بدنیا اومده بعضی وقتا یکم اذیت میکنه اونم بخاطر اینکه بچم نوه اولشونه دوست داره خودش همه کار بکنه

این ۲ رو ب کدوم اخلاقش دادی؟

به کمپلتش

اوایل خوب بود

ااانم میشه گفت خوبه ولی من از اخلاقاش خوشم نمیاد 

هواخواه زیادی داره حتی خانواده ی خودمم خیلی دوسش دارن ولی من نه

حتی شوهرمم دل خوشی ازش نداره