2777
2789
عنوان

سیاه دانه با عسل

| مشاهده متن کامل بحث + 109510 بازدید | 63 پست

سلام

شما از سیاه دانه و عسل جواب گرفتین من عقدم یه ماه درمیون پریود میشم کیست دارم

از امروز دارم سیاه دانه و عسل میخورم

شما جوابی گرفتین ازش؟؟؟

لطفا جواب بدین😔💔

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما از سیاه دانه و عسل جواب گرفتین من عقدم یه ماه درمیون پریود میشم کیست دارم از امروز دارم س ...

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم.من جواب نگرفتم البته راستشو بخای ادامه ندادم میگن باید چند ماه بخوری تا اثر کنه ولی شما حتما مداوم استفاده کن تا نتیجه بگیری

سیاه دانه را میتوانید همراه با عسل یا به تنهایی مصرف کنید، بستگی به این دارد که برای چه درمانی بخواهید از سیاه دانه استفاده کنید. ولی مراقب باشید که اگر خواستید سیاه دانه را کوبیده و پودر کنید باید بلافاصله آن را مصرف کنید و یا سریعا با عسل ترکیب کنید. اگر سیاه دانه پودر شده در مجاورت هوا و یا حتی در داخل ظرف دهان بسته بماند بسیاری از خواص خود را از دست میدهد و سمی میشود. ترکیب سیاه دانه کوبیده شده با عسل حدود 6 ماه قابلیت نگهداری دارد. برای اطلاعات بیشتر مقاله خواص سیاه دانه در طب سنتی را مطالعه کنید

سیاهدونه با دندونت جویده کن یه قاشقم عسل روش بخوراگه بکوبی بذاری کنار اکسید میشه من تخمدانم کوچیک ش ...

عزیزم من کامنتتو الان دیدم

نتیجه گرفتی از این روش؟

منظورم عسل و سیاه دونه است

عاقلانه تصمیم بگیر                                                                                      عاشقانه زندگی کن  
عزیزم من کامنتتو الان دیدمنتیجه گرفتی از این روش؟منظورم عسل و سیاه دونه است

اره من خوب شدم 

چند ماه بعدشم با اولین. اقدام. حامله شدم

پسرم ۴سالشه الان .

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
اره من خوب شدم چند ماه بعدشم با اولین. اقدام. حامله شدمپسرم ۴سالشه الان .

خدا رو شکر عزیز دلم🌹

منم این ماه رفتم سونو گفت مشکلی نیست

دیگه خودم برا نتیجه گیری بهتر این ترکیبو هر شب میخورم با روغن سیاه دانه هم زیر دلمو ماساژ میدم😅

عاقلانه تصمیم بگیر                                                                                      عاشقانه زندگی کن  
سیاهدونه با دندونت جویده کن یه قاشقم عسل روش بخوراگه بکوبی بذاری کنار اکسید میشه من تخمدانم کوچیک ش ...

گلم سیاهدونه چه اندازه عسل چقد ؟؟!برا تنبلی تخمدان خوبه ؟؟!لطف میکنین جواب بدین

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله

گلم سیاهدونه چه اندازه عسل چقد ؟؟!برا تنبلی تخمدان خوبه ؟؟!لطف میکنین جواب بدین

در حد. نوک. قاشق چای خوری. سیاهدانه. میجویدم

عسل هم همون. یک قاشق. چایخوری

من. دیکه. دارو. نخوردم

حدود ۴ماه بعدش. با یک بار اقدام. باردار شدم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
در حد. نوک. قاشق چای خوری. سیاهدانه. میجویدمعسل هم همون. یک قاشق. چایخوریمن. دیکه. دارو. نخوردمحدود ...

خدارو شکر 🙏گلم ..

تنبلی تخمدان ت یعنی با این خوب شد گلم ؟؟!

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش باقچه و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله