2777
2789
فکر نکنم اینجا خیلی زشته این حرکت  مثلا اگه عروسم بره ماه عسل بعد بیاد جشن عروسی بگیره یه ضرب ...

خب نداشته باشه،نمیدونم چرا اینقدر پیگیر این رسم و روسوماتید مگه دوره ی قرون وسطاست حرفی که زدی رو بیا برای من معنی کن ! وجه مناسبی نداره از نظر کی فامیل؟خب نداشته باشه،شما می خوای زندگی کنی یا می خوای وایسی جواب مردم رو بدی؟

به پدر این بنده خدا فشار میاد دامادشون داشته زودتر خواسته زنشو ببره  برادر ایشون وقتی میبینه ش ...

دقیقا ما خیلی گفتیم زوده برات هیچی نداری ولی همین دختر اونوقت که باش دوست بود وقتی باش حرف زدم که فرصت بده بذار سربازیش تمام بشه رفته با گریه گفته خواهرت نمیخاد ما بهم برسیم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عروس هم آماده بود  ای بابا عجبا ببین بودجه پدرتان محدوده پس باید اولویت بندی کنه خب اینجا ع ...

بله از همبن ناراحته میگه برا دخترتون چطور داشتین برای ما ندارین

دقیقا ما خیلی گفتیم زوده برات هیچی نداری ولی همین دختر اونوقت که باش دوست بود وقتی باش حرف زدم که فر ...

واقعا تو شرایط بی پولی خیلی سخته 

برادرت بگرده شغلشو عوض کنه 

شوهرمن توعقد ۲شیفت کارمیکرد ک بتونه پول جمع کنه مال عروسی 

همه روخودش خرید خیلی سخته هنوزم بدهکاریم

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
به پدر این بنده خدا فشار میاد دامادشون داشته زودتر خواسته زنشو ببره  برادر ایشون وقتی میبینه ش ...

خب خواسته زنش رو ببره پدرشون خرج جهیزیه باید بده حالا هر چند کم

ای بابا نمیشه که واسه دختر خانواده عروس جهیزیه بدن اما به پسر که میرسه خانواده اش هیچ وظیفه ای ندارن و پسر خودش زن گرفته خودشم باید خرج بده 

چقدر بی انصافید 

واسه عروسی یا هر دو خانواده باید خرج کنن یا هیچ کدوم

عروسی حقشه برا چی نگیرن شما چه بی رحمی

من بی رحم نیستم فقط مثل بقیه احساساتی نیستم

لابد اونایی رحم دارن که زندگیشونو میفروشن واسه یه شب عروسی بچشون؟ آخرم همون بچه تو پیری ولش میکنه میره

آدم# باید منطقی باشه

😍https://app.komodaa.com/invite/460488  😍
واقعا تو شرایط بی پولی خیلی سخته  برادرت بگرده شغلشو عوض کنه  شوهرمن توعقد ۲شیفت کارمیکر ...

شهرمون کوچیکه کار نیس اگه بری شهر دیگه هم مشکل مکان داره.

مثلا اهواز موقیعت شغلی باز بیشتره اما اونجا هم مشکل جاخواب داره اونجاهم که عمرا بتونه خونه رهن یا اجاره کنه قیمتا خیلییی بالاس

بله از همبن ناراحته میگه برا دخترتون چطور داشتین برای ما ندارین

ببین@!

اگه از دید عروس نگاه کنی همه چی واضحه 

تازه اینو بزار کنار این نکته که اون نمی دونه خیریه جهاز داده 

و داماد هم خونه ساخته

یکم خودتون رو بیشتر به ای و آتیش بزنید شاید خیریه ای چیزی جور شد

متاسفانه تا وقتی جوونا از خانواده ها توقع دارن به هیچ کجا نمیرسن عروس این خانواده هم هنوز ازدواج برا ...

والا همه جا پدر به پسر کمک میکنه پسر خودش از کجا پول بیاره من از این زورم میگیره پول نداشت زن نمیگرفت نگه زورش کرده بودن اخه

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
تازه اونا قسم خوردن بعد ازدواج با هیچکدومون حرف نزنن که البته امیدواریم از ناراحتی باشه فقط

عروستون حق داره

ولی...

من احساس کردم برادرت خیلی بی چشم و روئه اون که بچه اون خونست و از وضع موجود خبر داره چرا تازه پدرت بنده خدا داره قسط وامشم میده

واقعا کمه بیانصافه چقدر صاحب کارش

خیلی تازه داداشم میگه اگه فقط یه دیقه بیکار وایسیم هرکدوممون میاد غر میزنه چرا بیکاری پس چرا پول میدم بهت

متاسفانه تا وقتی جوونا از خانواده ها توقع دارن به هیچ کجا نمیرسن عروس این خانواده هم هنوز ازدواج برا ...

دقیقا منم هیچ توقعی از خانواده شوهرم ندارم عروسی خودمونه دوتامون کار میکنیم پولشو میدیم در حد توانمون عروسی میگیریم اگرم یک درصد خواستن کمک کنن لطف میکنن ولی قرار گذاشتیم کمک قبول نکنیم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
خیلی تازه داداشم میگه اگه فقط یه دیقه بیکار وایسیم هرکدوممون میاد غر میزنه چرا بیکاری پس چرا پول مید ...

داداشت ی شیفت کار میکنه؟

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!