فکر نکنم اینجا خیلی زشته این حرکت مثلا اگه عروسم بره ماه عسل بعد بیاد جشن عروسی بگیره یه ضرب ...
خب نداشته باشه،نمیدونم چرا اینقدر پیگیر این رسم و روسوماتید مگه دوره ی قرون وسطاست حرفی که زدی رو بیا برای من معنی کن ! وجه مناسبی نداره از نظر کی فامیل؟خب نداشته باشه،شما می خوای زندگی کنی یا می خوای وایسی جواب مردم رو بدی؟
به پدر این بنده خدا فشار میاد دامادشون داشته زودتر خواسته زنشو ببره برادر ایشون وقتی میبینه ش ...
دقیقا ما خیلی گفتیم زوده برات هیچی نداری ولی همین دختر اونوقت که باش دوست بود وقتی باش حرف زدم که فرصت بده بذار سربازیش تمام بشه رفته با گریه گفته خواهرت نمیخاد ما بهم برسیم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
متاسفانه تا وقتی جوونا از خانواده ها توقع دارن به هیچ کجا نمیرسن عروس این خانواده هم هنوز ازدواج برا ...
دقیقا منم هیچ توقعی از خانواده شوهرم ندارم عروسی خودمونه دوتامون کار میکنیم پولشو میدیم در حد توانمون عروسی میگیریم اگرم یک درصد خواستن کمک کنن لطف میکنن ولی قرار گذاشتیم کمک قبول نکنیم
سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!