خوب منم اگزما دارم .اگزما یعنی حساسیت پوستی معنیش اینه و فقط اسمش ترسناکه وگرنه خدایی نکرده مثل پیسی و بیماری صدف که نیست .منم به خاک اگزما دارم و دستام میخاره
من ترسم از اگزما نیس از اس ام هست،من زما صورتمه ک ملتهبه قرمز وپوست پوست میشه بدجور میخاره کل قیافم خراب شد ولی مشکل نداشتم. لی بیماری جدیدم نگرانم کرده
خوب هرچیزی یه راه حلی داره برای سودا خون برو هر۴۰ روز حجامت بکن و میوه و سبزیجات بیشتر مصرف بکن .خودت رو ناراحت نکن که اگر چیز خاصی هم نباشه ولی از همین استرس ها و اعصاب هزارجور بیماری سراغ آدم میاد
من 22سالمه چند ماهیه ک وقتی میشینم پاهام خواب میره نمیتونم پنج دقه بشینم گزگز میشه،همش گیجم سردرد،چشام بذور حرکتشون میدم وقتی ب بالا نگا میکنم درد دارن وخیییییلی فراموش میکنم یهو شوهرم میبینم بعد چند دقیقه میگمش کجا بودی ازصبح و.....همه علامت اس ام
اولی که بیماری مشخص بشه .باید چند روز بیمارستان بستری بشی .به شما کورتون تزریق میکنن .بعد از چند روز هم مرخص میشی .طبق درجه بیماریتون امپول باید هر روز بزنی .آموزش آمپول زدن یادتون میدن تا تو خونه انجام بدی
گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست دختر باشی و پدر برود تو برای همیشه مُردی...
خب من هنوز جوونم من بیماری عفونت معده داشتم باهزار درد درمون شدم الرژي هم دارم،اگزما هم گرفتم تو صورتم بدجور قيافم خراب كرده،وكلي بيمارياي ديگ الانم اين بيماري خيلي سخته نمبدونم باكدومشون كنار بيام