2777
2789

خوب منم اگزما دارم .اگزما یعنی حساسیت پوستی معنیش اینه و فقط اسمش ترسناکه وگرنه خدایی نکرده مثل پیسی و بیماری صدف که نیست .منم به خاک اگزما دارم و دستام میخاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترسم از اگزما نیس از اس ام هست،من زما صورتمه ک ملتهبه قرمز وپوست پوست میشه بدجور میخاره کل قیافم خراب شد ولی مشکل نداشتم. لی بیماری جدیدم نگرانم کرده

اللهم صل على محمد وال محمد

خوب هرچیزی یه راه حلی داره برای سودا خون برو هر۴۰ روز حجامت بکن و میوه و سبزیجات بیشتر مصرف بکن .خودت رو ناراحت نکن که اگر چیز خاصی هم نباشه ولی از همین استرس ها و اعصاب هزارجور بیماری سراغ آدم میاد

چه دکتر بیشعوری .مامان من متولد 51هست ا9سال 90 ام اس گرفت.والله اینقدر روحیه ش خوبه وفعاله .ورزش میکنه من اینطوزی نیستم

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

من 22سالمه چند ماهیه ک وقتی میشینم پاهام خواب میره نمیتونم پنج دقه بشینم گزگز میشه،همش گیجم سردرد،چشام بذور حرکتشون میدم وقتی ب بالا نگا میکنم درد دارن وخیییییلی فراموش میکنم یهو شوهرم میبینم بعد چند دقیقه میگمش کجا بودی ازصبح و.....همه علامت اس ام

اولی که بیماری مشخص بشه .باید چند روز بیمارستان بستری بشی .به شما کورتون تزریق میکنن .بعد از چند روز هم مرخص میشی .طبق درجه بیماریتون امپول باید هر روز بزنی .آموزش آمپول زدن یادتون میدن تا تو خونه انجام بدی 

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

خب من هنوز جوونم من بیماری عفونت معده داشتم باهزار درد درمون شدم الرژي هم دارم،اگزما هم گرفتم تو صورتم بدجور قيافم خراب كرده،وكلي بيمارياي ديگ الانم اين بيماري خيلي سخته نمبدونم باكدومشون كنار بيام 

این بیماری فقط روحیه میخواد روحیه نداشته باشی باختی .

دکتر به مامانم میگفت بخوای تو اینترنت در موردام اس سرچ کنی .ببینی چه جوریه  مریضیت عود میکنه .

بيشتر از اين وقتي ميرفتم مهموني تا مينشستم پام ميخوابيد جوري كه دوس دارم داد بزنم وهميشه شوهرم ميگفت تو مث ادما نيستي حتي تو بيرون رفتن ضايعم ميكني  

من دختر 17 ساله دیدم  که ام اس به پاهاش زده بود .با واکر راه میرفت.ولی روحیه داشت .کلاس آموزشی بهت میگن باید بری کلا دیدت به زندگی عوض میشه