2777
2789

ما می خوایم برای بار دوم ان شاء الله بچه دار شیم، شوهر من هر تصمیمی من بگیرم میگه باشه، اصلا هیچ ذوق و شوقی از خودش نشون نمی ده اگرم داشته باشه هیچ وقت نشون نداده، دلم می خواد یه خورده پیگیر باشه و درموردش صحبت کنه اما هیچ وقت این کارو نکرد

تقریبا هیچکدوم سپردیم بخدا😁

سلام نی‌نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبه‌روی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اون‌جا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰

منکه اونقدرنق زدوشبابالشت حرفیدبجای بچه واونقدرخواست آخرش شدیه پسر۸ماهه الهی فداش شم😍

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقتم درمورد فرزند آیندتون صحبت نمی کنین؟

وقتی نمیشه چه صحبتی کنیم 😁 گفتیم  خدا همونجور ک نمیخوای بشه  اگه شد همانجور ام خودت بزرگش کن قربان دستت

سلام نی‌نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبه‌روی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اون‌جا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰

گلم تیپ شخصیتی فرق داره مثلایکیش شومل خودم خودش شلختس ولی عاشق تمیزکاریه همین اواخرلوداد😬

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
عزیزم آفرین به توکلت

👍👍👍 تنها کار ک ازم میاد