2777
2789
عنوان

ب نظرتون خدا بدی های شوهرم رو. می بینه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 123 پست
اولا انقدر حرصشو نخور ارزش نداره دوما ی روز ک سر ذوق با آرامش بهش بگو چی از شوهرت میخوای و نیاز ب م ...

کاش برلی مادرش هم ی وقتهایی اینجوری می  شد 

فقط غار تنهایی ش جلوی من قد علم. میکنه

بارها بهش گفتم اما نمی فهه

انگار حرف های من مهم. نیست براش 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

[QUOTE=90508678]چرا خدا کمک م. نمی کنه  چرا بهش ی ذره عقل نداده ک قدر بدونه [/QUOTE آخه مگه میشه خدا بنده شو تنها بذاره؟ ازخودش بخواه و تلاش کن. بنظرم پیش یه مشاور بری خیلی میتونه کمکت کنه. چون خیلی از آقایون اوایل زندگیشون حتی تا چند سال وابستگی به خونه ی مادرشون دارن. حتما مشاوره برو انشالله مشکلت حل میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش برلی مادرش هم ی وقتهایی اینجوری می  شد  فقط غار تنهایی ش جلوی من قد علم. میکنه ...

شوهر منم اینه هر روز خونه ننش.....برا اونا و کاراشون خسته نیست.....گاهی اوقات حسودیم میشه....گاهی اوقاتم چون خودم مادرم میگم عشق مادر و فرزندی......از خونوادش هیچی نگو و سعی کن مثلا بهشون نزدیک بشی و رابطه ی خوبی داشته باشی چون حس میکنم مث شوهر من وابسته است......حساسیتت رو نسبت خانوادش اصصصصن نشون نده .....

شوهر منم اینه هر روز خونه ننش.....برا اونا و کاراشون خسته نیست.....گاهی اوقات حسودیم میشه....گاهی او ...

من ک هیچ وقت از شوهرم نمی گذرم برای روزایی ک می تونستم شاد باشم و از جوونی م لذت ببرم و نداشت 

هیچ وقت حلال ش نمی کنم 

بنظرم رو این موضوع رو خیلی به روش نیار حساسیت نشون نده. خودش به مرور بهتر میشه

من ک همیشه گذشت کردم تا دعدا نداشته باشیم 

دیگه ب خدا واگذار میکنم 

چی. کار می کردی 

ی چند روز سرسنگین میشدم محلش نمیدادم

بعد ک اومد سمتم دلخوریمو بهش میگم 

میگم من زیاد بیام احتراما حفظ نمیشه یهوو دیدی ی روز فحش‌کشم کرد منو ببر بالا احترامم حفظ شه

اگه دوس داری خودت تنها برو ی سر بزن بیا من هفته ای دوبار یا ی بار میام 

اگه خانوادش ناراحتت کردن بگو همون موقع

اگرم قبول نکرد تو خونه سرکرمش کن کار بتراش براش بهونه بیار 

دگ خودت میدونی گلم موفق باشی 

ولی به نظرم گناهش گردنه اونیه که دعا مینویسه ما دیگه چاره ای واسه نجات زندگی نداریم مجبوریم😐😂😂

شما ابن کار. رو انجام دادی 

من از عذاب وجدان ش می ترسم

و اینکه فقط برای باطل کردن دعا هست یا برای محبت هم میشه؟؟؟ 

شما ابن کار. رو انجام دادی  من از عذاب وجدان ش می ترسم و اینکه فقط برای باطل کردن دعا هست یا ...

واسه باطلیه دعاس ، چه فرقی میکنه وقتی با دعا ازتو سرد شده خوب معلومه که بعدازباطل شدن کلی عوض میشه،عذاب وجدان هم نداره داری زندگیتو نجات میدی چاره ای نیس...