2777
2789

و بگین رفتار درست چی بوده از نظر شما؟ خواهشا منطقی جواب بدین نه احساسی 

اول بگم که من با اقایی به قصد ازدواج دوست بودم وضع مالی جالبی نداره یه مقدار مشکلات مالی داره و دنبال اینکه که کارشو درست کنه بعدبیادجلو خودش میگه میخوادمغازه اجاره کنه این از این 

چند روزه بهم میگه نمیخوای یه ایس پک دعوتم کنی؟ 

من اهمیت نمیدادم به حرفش 

تا اینکه دیروز تماس گرفت و دوباره این حرفو زد 

منم گفتم تو نمیخوای منو شام دعوت کنی؟ (تا الان که ۴ ماه شده منو شام دعوت نکرده فقط یکبار گفت بریم فلافل بخوریم گفتم میل ندارم)

اونم در جواب من گفت شام‌برای چیته رژیم بگیر وزنتو بیار پایین باربی بشی بخاطر سلامت خودت 

من چیزی نگفتم دیگه درمورد مسایل دیگه صحبت کردیم بعد  یهو به شوخی با لهجه یه قومی که ازش بدشون میاد صحبت کردم یهو گفت اینجوری حرف میزنی مثل پریناز میشی 

گفتم پریناز کیه گفت دخت  همسایمون هیکلش عالیه گفتم چطوریه ؟ گفت قدبلند اندازه خودم کمرش باریک با دست میتونی اینجوری بگیریش

بعد دوباره گفت عزیزم من‌اگه شام دعوتت نمیکنم فک نکن خسیسم بخاطر سلامت خودته میتونم الکی ازت تعریف کنم ولی ارزش نداره ادم‌برای حال خودش الکی تعریف کنه  

من خیلی ناراحت شدم گفتم واقعا که گفت واقعا که نداره و همیشه میگن دوست واقعی اونیه که اشکتو در بیاره ولی واقعیتو بهت بگه 

منم بدون‌هیچ حرفی قطع کردم دوبار زنگ زد همون موقع و دیگه از دیروز ظهر‌نه اس داده و نه زنگ زده

به نظرتون رفتار کی بد بوده و حق باکیه ؟ و باید چیکار میکردم و حتی چرا نیومده اگه عاشق بود کاری میکرد مگه نه ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه وزنت چقدره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…

میخواد بپیچونتت

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

نمیتونم اون آقا رو درک کنم. و همچنین شمارو اگه بخواین با ایشون ادامه بدین

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊