2777
2789
عنوان

بی بی چک😕

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 21 پست

وااااای میگید مبارکه سکته میکنم

چ روزا ک پای همین صفحه ها گریه نکردم

واقعا اگه خبری باشه دیوونه میشم از خوشحالی

انشالله برای شما هم ب زودی اتفاق بیفته

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همین چند وقت پیش خواب دیدم ی دختر ب دنیا آوردم

ولی از بس خواب چرا و پرت میبینم محل نذاشتم😅

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بی بی چک الکی خط نمیندازه خیالتو راحت کنم. 

کاش خیال منم راحت میشد

اون موقع که هی ب ب چکای من هاله مینداخت دویت عزیز

و من سر موعدم یا یکی دوروز بعد پریود میشدم 

حتی نواری مدیکور کامل دوخط پرنگ شد رفتم آزو بتا دو بود بعدم با یه روز تاخیر پریود شدم مدیکور قدره چکانی هم بیشتر وقتا هاله میندازه 

ولی روژان عالیه وقتی باردار نبودم دوبار تست کردم منفی و اصلا هاله کاذب ننداخت 

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز