2777
2789
عزیزم  به عنوان یک خانم به خودم اجازه نمیدم با هر کسی کل کل کنم   بعضی خانما بدشون نمیاد ...

والا اومد پرسید روبیکا چجوری نصب کنم بعد گفت واسه درسم اومدم اینجا عضو شدم بهش گفتم انجمنای درسی زیاده گفت گوه خوریش به شما نیومده 

بعدم فحش ناموسی 

من هیچ بحثی نکردم

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا منظورم این نبود شما خودت دیدی طرف چقدر بی ادب بوده همچین برداشتی کردی 

خو طرف واقعا هنوز اداب معاشرت یاد نگرفته اینجور ادما تو خود جامعه نباید راه داده بشن چه برسه به یه اجتماع مثل اینجا که هرکسی میتونه نظر بده خو تو وقتی تاپیکی میزنی یعنی همه میتونن درموردش نظر بدن اون وقت یکی یه نظر داد باب میل شما نبود باید بیای فوش بدی؟؟؟ خوب سطح ادب وشخصیتش واقعا درحد نبوده

به نظرم تو بیشتر تاپیکا خانوما دعوا رو شروع میکنن 

به آقایون توهین میکنن و طبعا جواب میگیرن 

اگه یه خانوم متشخص باشه هیچ وقت با اقایون بحث و کل کل راه نمیندازه

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

من طرفدارشون نیستم، ولی تو این تاپیک اومد سوال ساده و بی ضرری پرسید اینقدر گیر دادن بهش که عصبانیش کردن. نمیگم حق داشت حرف رکیک بزنه ولی اگه خود خانمها گیر نمیدادن اینطور نمیشد. حالا یادم نیس کیا گیر دادن

من از اول خوندم اون بنده خدا اومد یه سوال راجب آیفون پرسید اون خانم ها بهش گیر دادن خواهشا وجدان زیر ...

من هیچی بهش نگفتم گفتم انجمن درسی هست 

واسه کارشم راهنماییش کردم 

بمدگفت زنا زاده 

حمایت الکی نکنید من خودم اونجا بودم

والا اومد پرسید روبیکا چجوری نصب کنم بعد گفت واسه درسم اومدم اینجا عضو شدم بهش گفتم انجمنای درسی زیا ...

نی نی یارا صد بار گفتن بحث نکنید با آقایون فقط گزارش بزنید .شما اد دنبال مثلا نصیحتید؟!

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
من طرفدارشون نیستم، ولی تو این تاپیک اومد سوال ساده و بی ضرری پرسید اینقدر گیر دادن بهش که عصبانیش ک ...

الان اقایون دارن به من میگن چرا جنسیتو در نظر میگیری و گیر میدن من باید فحش بدم بهشون ؟ 

چرا جانم اتفاقا همین هفته ی پیش یه تاپیک مشابه همین تاپیک شما بود و یه خانوم بودن که همینقدر رکیک د ...

بهرحال من خیلی برام قابل هضم تره که یه زن بم فحش بده تا اینکه یه مرد بم بگه خرجیتو من میدم 

این یه واقعیته شاید از نظر منطق درست نباشه

من هیچی بهش نگفتم گفتم انجمن درسی هست  واسه کارشم راهنماییش کردم  بمدگفت زنا زاده  ...

شما جرقه اول زدی چندتا خانم دیگه هم به هواداری شما آتیش پف کردند کارد به استخوان یارو رسوندین بدترین حرفها بارش کردین فحشهای اون خانم ندیدین فقط مال اون بدبخت دیدین؟ 

کاربر مرد هستم
نی نی یارا صد بار گفتن بحث نکنید با آقایون فقط گزارش بزنید .شما اد دنبال مثلا نصیحتید؟!

:| 

شما اونجا بودی ؟ دیدی من گزارش نزدم بحث کردم ؟ 

گفت من واسه درسم زدم گفتم انجمن درسی هست هنوز هیچ بحثی وجود نداشت