2777
2789

بعضی وقتا رفتار ما چیز دیگه ای رو‌ نشون میده. مثلا من جایی مهمونم یواشکی میرم تو اتاق و یواشکی میام بیرون شاید رفتم مثلا لباسمو درست کنم ولی شبیه دزدا رفتار کردم.خوب  من دزد نیستم ولی اگه کسی همچین فکری بکنه زیادم مقصر نیست .

وقتی  برای عیادت مریض بدحال میریم یا برای مراسم ختم‌ میریم، بهتر نیست فقط ابراز همدردی کنیم و یکم ساکت وایستیم و تشریفمونو ببریم؟ 

چی شد مرد؟ چرا مریض شد؟ چطور اینجوری شد و ... 

بی احترامی به نگرانی و یا اندوه طرف مقابلمون نیست؟ 

کمی شبیه فضولی نیست؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه راستش شبیه فضولی نیست ، وقتی کسی غریبه باشه درستش همینه که شما میگی ولی وقتی طرف دوستت باشه ، آشنا باشه خوب اصول اولیه همدردی صحبت کردن درباره اون.مشکلی هست که طرف مقابل رو آزرده تا ندونی چه اتفاقی افتاده نمیتونی دلداری بدی که 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
فکر نمی کنم ....معمولا می پرسن چون اکثرا تمایل دارن بگن چرا که جنبه تخلیه روانی داره 

نه برای همه 

برای نزدیکان ‌

اونم وقتی خودشون احساس تمایل به تخلیه روانی داشتن 

حال دل من خیلی بده

اما حتی همینجام نمیتونم حرف بزنم

دلم میخواد خالی شم با اینکه میدونم تا این مشکل حل نشه من اروم نمیشم

اما نمیتونم بگم اینجا از ترس همین رفتارا

میان و دوتا میپرسن بعدم که جواب گرفتن میرن یه تاپیک دیگه واسه وفت گذرونی و اصلاااا یاذشونادشون نمیمونه یکی داره پرپر میزنه و هی به روزرسانی رو میزنه شاید اون جوابی رو که میخواد بگیره

فکر نمی کنم ....معمولا می پرسن چون اکثرا تمایل دارن بگن چرا که جنبه تخلیه روانی داره 

دقیقا اینم هست که وقتی غم و درد بزرگی داریم با هر دفعه بازگو کردنش برای افرادی که برای دلداری اومدن راحت تر میپذیریم و کنار میایم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
نه راستش شبیه فضولی نیست ، وقتی کسی غریبه باشه درستش همینه که شما میگی ولی وقتی طرف دوستت باشه ، آشن ...

بله راجع به غریبه ها میگم 

نه راستش شبیه فضولی نیست ، وقتی کسی غریبه باشه درستش همینه که شما میگی ولی وقتی طرف دوستت باشه ، آشن ...

اصلا آدم نمیدونه چجوری رفتارکنه..ازهر رفتاری ی حرفی درمیاد متاسفانه..برادرمن وقتی پیگیرش میشم میگه توزندگی من دوس ندارم کسی دخالت کنه وقتی ی مدت سراغشو نمیگیرم به مامانم میگه دخترت خیلی بی تفاوته..دلم زده شده ازش بخاطر این رفتاراش

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
حال دل من خیلی بده اما حتی همینجام نمیتونم حرف بزنم دلم میخواد خالی شم با اینکه میدونم تا این مشکل ...

برو تاپیک گلمهرو ببین 

میگه هر روز برا صد تا دکتر و پرستار باید شرح تصادفو بدم 

خیلی بده 

بعضیا میان چنان ریزشو میپرسن انگار میخوان کروکی بکشن 

تازه میگن عکس بچه تم بذار 

گلمهر میگه بچه م زیر ماشین بود من جیغ میزدم. کاربره اومده میگه آخی بچه ت زیر ماشین بود؟ من اینو همدردی نمیدونم . 

نه 

جوری با توپ پر هفت هشت تا پی ام بلند بالا برام فرستاد که جا خوردم فکر کردم واقعا من مقصرم! 

خب منم زندگیم هزینه هایی داره و مهمتر اینکه دارم وقت میذارم و تمام علمم که سالها برای بدست آوردنش تلاش کردم و کلییییی هزینه کردم رو در اختیارش میذارم

کلا سوال کردن چیز خوبی نیست 

اونروز دوستم با همسرش مشکل داشت با گریه ز زد گفت دعوا کردیم بهم اومد خونه مون 

نشستم گفتم دوس داری حرف بزنی؟ گفت نه. یکم نشست سیگار کشید رفت 

صرف نزدیک بودنم مجوزی برا رگبار سوالات نیست به نظرم 

برو تاپیک گلمهرو ببین  میگه هر روز برا صد تا دکتر و پرستار باید شرح تصادفو بدم  خیلی بده ...

دقیقا سمانه جان باور میکنی اومدم تو سایت تاپیک بزنم ، گل مهر رو که دیدم الان ، دیدم یکی نوشته عکس دختر خوشگلمونو میذاری منصرف شدم

اخه اون مادر الان داره هرلحظه میمیره و زنده میشه بیاد عکس لود کنه برای کنجکاوی تو که بعدم که حس کنجکاویت خوابید بگی اخی ان شاالله خدا شفا بده

دارم گریه میکنم و مبنویسم ففط خدا به داد بنده های با حال نزارش برسه