2777
2789
خیلی کالبه من ازته دل ازخدا زیارت آقاروخاستم ک امروز تایپیک شمارو دیدم مطمعنم ای یه نشونه ازطرف خدا ...

این چند ساله که دلم براش پر میزنه ولی فعلا قسمت نشده از ته دلم از خدا میخوام که که زیارت مشهد رو بهم بده که برم اونجا آروم بشم دیگه نمی کشم تو این همه سختی خدایا من این زیارت رو از تو میخوام

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این چند ساله که دلم براش پر میزنه ولی فعلا قسمت نشده از ته دلم از خدا میخوام که که زیارت مشهد رو بهم ...

عزیزم حتما میری مطمعن باش

اگ شرایطشو داری ازکاروانا بپرس ببین چجوریه شرایطش

یحرکتی بزن ببین خداچی میخاد

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

برید تحقیق ازکاروان بعدماه رمضون خداخودش کمک میکنه من پول داشتم حتما میرفتم حتی بدون همسرم خداکنه تابستون قسمتم بشه برم دوباره زیارت خوبه ارامش وشادی میاره 

عزیزم حتما میری مطمعن باش اگ شرایطشو داری ازکاروانا بپرس ببین چجوریه شرایطش یحرکتی بزن ببین خداچی ...

دلم میخواد منو شوهرم با هم دیگه بریم چون شوهرمم نرفته اصلا واقعا هر دوتامون دلمون امام رضا رو میخواد نمیتونم خودم تنها برم

دلم میخواد منو شوهرم با هم دیگه بریم چون شوهرمم نرفته اصلا واقعا هر دوتامون دلمون امام رضا رو میخواد ...

اره واقعا زیارت دونفره ی صفای دگ ای داره

از چ لحاظ نرفتیچ؟

مالی؟یاوقت؟یا چی

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
مالی

ببین عزیزم ی قلک بگیر ب نیت زیارت امام رضا

هروقت هرچی دستت میاد بنزاز توقلک آقا

ببین امام رضاخودش چجوری برات قلکتو پر از پول میکنه

مطمعن باش به امیدخدای نورانی اینجوری حتما میتونین

فقط بفکرزیارت باشیناز لخاظ سوغاتی اصلا بخودتون سخت نگیرین

ببین عزیزم ی قلک بگیر ب نیت زیارت امام رضا هروقت هرچی دستت میاد بنزاز توقلک آقا ببین امام رضاخودش ...

حتما قلک میگیرم عزیزم فکرت خوب بود واقعا .چون واقعا مشکلاتم زیاد اصلا فکرم به جایی دیگه نمیرسه از دیشب تا الان اصلا نخوابیدم از بس فکر خیال دارم

حتما قلک میگیرم عزیزم فکرت خوب بود واقعا .چون واقعا مشکلاتم زیاد اصلا فکرم به جایی دیگه نمیرسه از دی ...

اره قربونت،مادرشوهرم ب اسم زیازت قلک گذوشته بود

یهو تصنیم گرفت بریم زیارت لنا پدرشوهرم مخالفت کردن از نظرمالی

مادرم گفتن خدامیرسون نگران نباش قلکوشکوندیم۶۰۰خورده😍داخلش پول بود قربون دل آقا برم که جورشد ومارو طلبید😍😍

وا ازخدای مهربونم و آقا میخام همه ی عاشقارو همه زن وشوهرارو بطلبه❤❤

عزیزم همه دغدغه دارن بسپار بخدا💚

اره قربونت،مادرشوهرم ب اسم زیازت قلک گذوشته بود یهو تصنیم گرفت بریم زیارت لنا پدرشوهرم مخالفت کردن ...

ایشاله عزیزم شاید دعای تو در حقم گرفت و رفتم و از امام رضا میخوام که تو رو هم بطلبه و هر کی که مثل من دلش هوایی شده برای امام رضا  

ایشاله عزیزم شاید دعای تو در حقم گرفت و رفتم و از امام رضا میخوام که تو رو هم بطلبه و هر کی که مثل م ...

قربونتم ان شاءلله حتما میری  مطمعن باااش❤💚💜💙💛