2777
2789
خخخ نمیدونم چرا استرس گرفتم. مث روز اول مدرسه 

وقیحو میشناسی؟😈

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تونی خوش هتین

بله؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
ینی تو هم خوش اومدی

یه دنیا ممنون عزیزم اولین تبریکم بود. مرسی ازت😙

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
سلام خوبه که بعد یک سال اومدی    

سلام 

ی مدت وسوسه شدم بیام ولی هرچی شمارمو میزدم قبول نمیکرد یا بلد نبودم.  ولی جواب خیلی از سوالامو گرفتم. همش میگم کاش دوران بارداریم هم اینجارو میشناختم. واز دوستان راهنمایی میگرفتم. اخه بارداری سختی داشتم. 

خووووش اومدی عزیز دلم 😍😍😍😍

مررررسی گلم فدای تو😍😚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز