2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحال نیستم ناراحتم، خیییلی، کاش روزه میگرفتم، اونوقت مثل الان چشمام اشکی نبود و یه نی نی تو دلم بو ...

عزیزم درک میکنم...واقعا خیلی سخته

خواهر من هم 15ساله که منتظره

انتظار خیییییلی سخته

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

عزيزم علائمت چي بود فك ميكردي حامله اي منم درد دارم فك كنم فردا پري ميشم 

همه ی علائمو داشتم  

هم سینه هام درد میکرد، هم دندونام بعضی وقتا تیر میکشید، هم کمرم درد میکرد، حالت تهوع هم داشتم، چون مطمئن بودم خیلی داغون شدم.

عزیزم درک میکنم...واقعا خیلی سخته خواهر من هم 15ساله که منتظره انتظار خیییییلی سخته

خییییلی سخته خییییلی، دیگه خسته شدم، هیچکسیوهم ندارم باهاش دردو دل کنم، مامانمو که یکی باید باشه جمع و جورش کنه تازه باز من با این حال خرابم به اون دلداری میدم، خسته شدم هر ماه میاد میپرسه، اصلا نمیدونم چی جوابشو بدم، شوهرمم درکم نمیکنه، میگه تو کار خدا دخالت نکن.

ناراحت نباش دوستم❤ خدا ب حق این ماه عزیز دامن همه ی چشم انتظار هارو سبز کنه  ۱۴ تا صلوات میفر ...

ممنونم، همین دعا از همه چی بهتره، دعای ماکه اثر نداره، ان شاء الله دعای شما اثر کنه.

خب خودت اول تاپیکت زدی پریود شدم خب چ بدونیم ما مشکلت چیه  مینوشتی بالا ک بعضیا بد برداشت نکن ...

عزیزم عنوانش پریود شدن بود پایینش هم شکلک ناراحت و غمگین، به نظر شما چی رو میرسونه؟