2777
2789
عنوان

سریال خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 58 پست
متل بیتس خیلی خوبه هیجانیه بدجورر. برکینگ بدو دیدی؟

نه ندیدم. میگن خیلی کند پیش میره

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

true detective فصل اولش   big little lies فصل اولش  خیلی خوب بود فصل دومش ماه بعد میاد... ...

ممنون عزیزم 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من فقط تو سریال کره ای تبحر دارم😄😂

خب چند تا قشنگ بگو. منم چند تا دیدم

فیلم یا سریال؟ سریال میخوام

فیلمع

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت
من 100 رو ندیدم عزیزم  ولی ببین مثلا سریال فرار از زندان با اینکه مال ده سال پیشه ولی خدایی هی ...

معرفی کن جون من😝

فکر کنم سلیقت با من فرق داره چون من کشته مرده ی آشنایی با مادر و تاج و تخت و همین برکینگ بدم 😂😂

خب می دونی اشنایی با مادر و فرزند خیلی قدیمیه

تاج و تختم خیلی صحنه داره

مثل کمان یا لاست یا 100 اینا رو دوست دارم. هیجان داره صحنه م نداره

اشنايي با مادر رو حتما ادامه بده، خيلي قشنگه، قديمي هم نيست به نسبت فرندز، جديدتره، هر چي بري سيزن ب ...

جدی؟ اون خنده های وسطش خیلی رو مخه. اصلا خم خنده دار نبود انگار. پس برم ببینم 😁

به ترتیب  سوپرنچرال گریم  آلیاس  مستر ربات پیکی بلایندرز  شرلوک (اونی که ب ...

مرررررررسی. بازم بگو برم تو نت بخونم ژانراشو

وای منم دارم میبینمش فصل ۶ معتاد سریالش شدم 🙃

خیلی قشنگه لامصب😝

جدی؟ اون خنده های وسطش خیلی رو مخه. اصلا خم خنده دار نبود انگار. پس برم ببینم 😁

شك نكن، عالي ميشه، يبار از قسمت اول دوباره شروع كن، هم خيلي احساسي ميشه هم خيلي خنده دار، جوري كه سيزن ٩ هم گريه ميكردم هم ميخنديدم،

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊