2777
2789
عنوان

سوسک کابینت

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 33 پست
جاهایی که آب یا شیرینجات هست رو چک کن. به قول دوستمون خمیر امها عالیه

والا همه جا تمیز کردم لوله های آب هم چک شدن.  بچه کوچیک هم دارم  میترسم بده تو گوشش 

حتما فردا سم میخرم میزنم 

خدایا شکرت خیلی دوست دارم از اینکه بهترین رفیقمی💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام،منم این مشکل رو داشتم همه راه هارو هم امتحان کردم ولی جواب نداد،روز به روز بیشتر میشد

تا اینکه محلولی که اسمش ضربه هست رو امتحان کردیم عالی بود الان چن وقته دیگه اصلن سوسک نداریم 

کامن بهترین گزینه است من یه جاخونه گرفتم خیلی شیک بودولی متاسفانه مستاجر قبلی سوسک آورده بودن منم رفتم کامن گرفتم میخواستیم چند روزی بریم مسافرت بچه هام وشوهرم و فرستادم خونه مامانم خودم دهنم و بستم همه آشپزخانه روقشنگ کامن زدم خدا شاهده وقتی بعد از ۴روزبرگشتم باجاروبرقی کلی سوسک مرده جاروکردم الان ۴ساله که دیگه سوسک ندیدم

لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد 
کامن

کامن واسه این سوسک ریزا نیست اینا فقط ام ها تجربه دارم عزیزم

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
والا همه جا تمیز کردم لوله های آب هم چک شدن.  بچه کوچیک هم دارم  میترسم بده تو گوشش  ...

کوچکترین سوراخ رو هم بپوشون.حتی سوراخای سینک ظرفشویی.

واسه من سوسک افتاده بود بعد از یک ماه کشف کردیم شبا که میخوابیم از زیر درِ واحد میاد.از خونه روبرویی

بعدشم خمیر امها سم نیست.واسه بچه هم ضرر نداره ولی دم دست نذار

عاشق خدام...عاشق حضرت زهرام...عاشق پسرامم... آبیِ استقلالی...
والا همه جا تمیز کردم لوله های آب هم چک شدن.  بچه کوچیک هم دارم  میترسم بده تو گوشش  ...

عزیزم تنها راهش سوسک کش کامن است. امحا هم بد نیست. ولی به خوبی کامن نیست. فقط هرچه زودتر تا تمام زندگیتو نگرفتن و بیچارت نکردن از شرشون خلاص شو. 

من با گریه سوسکها رو از تو جهیزیم جمع میکردم. الان اگه یه دونشو تو خونه ببینم، سکته میکنم. 

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
تنها راهش یه پماد زرد رنگه اسمش( ام ها)ست  اونو بزن گوشه گوشه کابینتات درسته یکم کثیف کاری داره ...

من خونم پر شده بود ازین سوسک های ریز حتی اسباب کشی هم کردم باهام اومد خمیر امحا زدم اصلا فایده نداشت سم فروش گفت نژادشون به خمیر امحا ایمن شدن دو سه سری سم قوی زدم تا نابود شدن خدارو هزار مرتبه شکر چهار ماهه یکی هم ندیدم

من خونم پر شده بود ازین سوسک های ریز حتی اسباب کشی هم کردم باهام اومد خمیر امحا زدم اصلا فایده نداشت ...

چه عجیب اخه ماهم داشتیم اتفاقا بعد اسباب کشی هم اومده بود تو خونه تازمون مامانم انقد اعصابش خورد بود رفت یدونه از پادا گرفت همه ی درزای کابینتا باهاش گرفت دیگه از اون تایم ما ندیدیم

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
کامن برا بچه خطرناکه. بهتره دو سه روز از خونه بیرون برید.

وای کارم دراومده

من خودم کمی وسواس دارم بخدا همیشه دستم به دستمال و جارو اصلا تعجب کردم چطور سوسک ریز اومده 

دوست عزيزم اصلا نگران نباش

اكثرا همه همين مشگلو داشتن

اين سوسك ريزا معروفن ب سوسك امريكايي ياهمون سوسك كابينت

ك علتشو ماپرسيديم گفتن به دليل اينكه تو ساخت كابينت بايد از ي موادي استفاده كنن ك اين سوسكا جذب نشن ولي ب دليل مسائل اقتصادي و تحريم استفاده نميكنن از اون مواد

و نتيجش ميشه همين سوسكا تو كابينت

دقيقاااااا درست راهنماييت كردن

ماهم از كامن استفاده كرديم

فقط بايد يك روز از خونه بزنيد بيرون و تمااااام نقاط كابينتتو بزن حتي بين درزا و زيادم بزني و قبلش كابينتوكامل  از  ظروفت تخليه كن 

يك روز وقتتو ميگيره ولي يه عمر راحتي

کامن برا بچه خطرناکه. بهتره دو سه روز از خونه بیرون برید.

ممنون از همگی که راهنمایی کردید حالا این سم کامن رو از کجا بخرم داروخانه میفروشه یا سم فروش ها؟؟؟؟

خیلی ترسیدم حتما فردا این کارو میکنم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792