2777
2789

حس میکنم چیزی کم ندارم که کسی منو نخواد

میدونم بی منطقانه ! ست

همیشه رفتارام تنظیم شده ست.همیشه حواسم هست.هر جایی که برم مورد توجه جمع قرار میگیرم به ادب و ....

الانم با کسی آشنا شدم که داره با من خیلی سرد برخورد میکنه.درصورتی که میدونم اصلا همچین ادمی نیست

و این خیییلی رو مخمه.تا حالا چندین روش مختلفو امتحان نکردم که نظرشو تغییر بدم نسبت به خودم ولی بی فایده ست.دوست دارم با همه ارتباط خوبی برقرار کنم

پ.ن من عاشقش نیستم اصصلا. خوشمم نمیاد ازش.ملاکا منو هم نداره. ولی خیلی این رفتاراش حرصمو درمیاره😞

خیلی سرد و بی تفاوت برخورد میکنه.از اون سردی هاکه گاهی حس میکنم داره بهم توهین#  میشه

لطفا بگین چیکار کنم که نسبت بهش بی تفاوت باشم و از دایره تمرکزم خارجش کنم.

راستی نمیتونم ازش دوری کنم.به دلایل شغلی مجبورم به طور مداااوم باهاش در ارتباط باشم

مجردم هستم.

عاشقش نیستی بعد میخوای از دایره ی تمرکزت خارجش‌کنی والا من عاشق بودم با لگد از حصار ذهنم شوتش کردم 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاشقش نیستی بعد میخوای از دایره ی تمرکزت خارجش‌کنی والا من عاشق بودم با لگد از حصار ذهنم شوتش کردم&n ...

ببین اصلا نمیدونم چطور توصیفش کنم

من یه خانوم قوی و مستقلم

ولی شده یه آهنگ نصفه بیاد تو ذهنت تا بقیشو نفهمی مثل خوره میوفته به جونت آرامش نداری

اینم دقیقا همونه.اصلا وقتی میبینمش هیچ استرسی ندارم.

ولی این حجم از سردی و بی تفاوتیش نسبت به من برام قابل درک نیست واقعا

ببین اصلا نمیدونم چطور توصیفش کنم من یه خانوم قوی و مستقلم ولی شده یه آهنگ نصفه بیاد تو ذهنت تا بق ...

چون حس برتر بینی داری و میخوای حتما مورد توجه قرار بگیری اون شخص واست مهم نیست احساست نسبت به این قضیه عمیقه

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.