2777
2789
عنوان

طب سنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 4644 بازدید | 76 پست
درمان شقاق مقعد ممنون میشم وچاق شدنم طبعم گرمو خشکه یچه شبر میدم

ضماد حنا+زرده تخم مرغ+عسل بسیار نافع است.
برای اثردهی بیشتر ،ترکیب مذکور  را به شکل ضماد و شب قبل از خواب استفاده کنید

یا محل شقاق با مخلوطی از یک عدد زرده تخم مرغ+یک قاشق غذاخوری عسل + یک قاشق غذاخوری روغن کرچک بعد از هر بار دفع اطراف و داخل مقعد با انگشتان چرب شود.
یا ضماد پودر زردچوبه خالص روی محل گذاشته با پارچه نخی روی آنرا ببندید و بگذارید تا صبح باشد.

بچه تون چند ماهه ست

دختر سه سالم شب ادراری داره و دختر ۸سالم خییییلی کم استهاست

برای درمان شب ادراری
۵تا۸ گرم برگ خشک پونه را در یک لیوان آب ۱۰دقیقه دم کنید و نصف فنجان در ۳ وعده به کودک بدهید.تا 40 روز

برای بی اشتهایی از دمنوش توت فرنگی و دمنوش وانیل استفاده کنید خوراکش خیلی زیاد میشه ...  برای سفارش 

تل پیام بدین 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هنوز26 نشدم موهام داره سفید میشه

عزیزم شما کمبود ویتامین B دارین که موهاتون سفید شده 

هلیله سیاه از عطاری بخرین روزی یه دونه مثل آبنبات بخورید تلخه می تونید قورت بدین سفیدی موهاتون برطرف میشه و از بیشتر شدن هم جلوگیری میکنه

ضماد حنا+زرده تخم مرغ+عسل بسیار نافع است. برای اثردهی بیشتر ،ترکیب مذکور  را به شکل ضماد و شب ق ...

ممنون😍 ده ماهشه وکمبود وزنم داره

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
برای ازبین بردن موخوره و خوش حالت شدن مو،و سیاهی زیر بغل و واژن؟

درمان موخوره 

3 قاشق سوپ خوری عسل، 12.5 سی سی روغن زیتون، 2 قطره روغن اکلیل کوهی و 2 قاشق قهوه خوری عصارۀ سیب.
این مخلوط را به خوبی به هم بزنید، سپس بر روی موهای تان بمالید، در نهایت یک حولۀ گرم روی سرتان بگذارید.این مخلوط را می‌توانید تا دو ماه نگه دارید.

سفیدکردن بدن استفاده از روغن نارگیل ...

راههای سفید شدن واژن
✅ آب لیمو:
✍🏻 لیمو دارای خواص سفید کنندگی طبیعی است. می‌توانید آنرا مستقیما به پوستتان بمالید، البته از نواحی حساس دور نگاهش دارید. همچنین می‌توانید آنرا با چیزهای دیگر همچون عسل، شیر خشک، و روغن بادام نیز مخلوط کنید، تا ترکیبی برای روشن کردن پوستتان بسازید.

✅عصاره خیار:
✍🏻 همچنین می‌توانید از عصاره‌ی خیار، یا برش‌های خیار استفاده کنید و آنها را مستقیما به نواحی مورد نظرتان بمالید. خیار به روشن شدن، التیام سوختگی، و سفت کردن پوست کمک می‌کند.

✅ پودر زردچوبه:
✍🏻 می‌توانید به منظور سفید کردن پوست تیره، پودر زردچوبه را به آب خیار یا آب لیمو بیفزایید.

✅ ماست و آرد نخودچی:
✍🏻 ماست، آرد نخودچی، زردچوبه، و شیر را با هم مخلوط کرده و آنرا روی نواحی تیره‌ی پوستتان بمالید.

✅ پوست پرتقال:
✍🏻 مقداری پوست پرتقال خشک شده را جمع کرده و آسیابشان کنید. سپس آنرا با آب لیمو مخلوط کنید تا خمیری بدست بیاید، خمیری که پوست را روشن می‌کند!

✅ بادام:
✍🏻 چند بادام را در طول شب درون آب گرم بخیسانید، و صبح آنها را آنقدری آسیاب کنید که تبدیل به خمیر شوند. سپس خمیر بدست آمده را با مقداری شیر مخلوط کنید و شب به پوستتان بمالید و بگذارید تا صبح روی پوستتان بماند. این کار را به مدت ۲ هفته تکرار کنید.

✅ برگ نعناع:
✍🏻 برگ‌های نعناع را خرد کنید و آنها را با یک کرم پوست بدون رایحه مخلوط کنید، سپس به نواحی تیره‌ی پوستتان بمالید.

✅ آب لیمو:
✍🏻 توسط مقداری شیر و آب لیمو و خمیر غلیظی درست کنید، و آنرا روی نواحی که می‌خواهید روشن شود پخش کنید.

✅ آب گوجه فرنگی:
✍🏻 آب گوجه را با بلغور جو دو سر مخلوط کنید، یا اینکه گوجه‌ی رنده شده را با آب لیمو مخلوط کنید. این دو مخلوط نیز به روشن کردن پوست کمک می‌کنند.

من تا قبل از زایمان همه جام جوش میزد کل کمر سینه صورت همه جا ، بعد زایمان کمرم خوب شد صورتمم با دارو ...

سلام عزیزم حنای بیرنگ از عطاری بگیرین ...با ماست قاطی منید و داخل حمام به کل بدنتون بزنید نیم ساعت صبر کنید سپس ابکشی کنید 

نه خیلی هاشو ندارم ،  زود از کوره درمیرم گرگرفتگی دارم خارش دارم  خیلی دیر به خواب میر ...

شما غلبه صفرا دارین اگه میخواهین مزاج تون رو تشخیص بدم بیایید تل ایدی زیر

@tahereh_nn

بر اثر جوش

درمان جای جوش 

ترکیب عسل، زرده تخم مرغ و روغن زیتون را با هم ترکیب کرده و یک ساعت روی جای جوش قرار دهید و سپس با آب ولرم بشویید.

روش بعدی 

2 قاشق غذاخوری عسل با 1/4پیمانه پودر جودوسر مخلوط کنید.
این مخلوط ملایم را روی جای جوش بگذارید، برای 15 تا 20 دقیقه بگذارید بماند و سپس با آب بشویید.

یا 

آناناس را با آب لیمو ترش مخلوط کنید تا یک دست شود و آن را روی پوست صورت بگذارید اسیدهای موجود در آناناس جای جوش ها را از بین می برد.

ممنون😍 ده ماهشه وکمبود وزنم داره

می توانید یک یا دو خرما را پوست بکنیدهسته اش را دربیاورید و خرما را درمقداری آب حل کنیدو بعنوان دسر به شیرخوار دهید برای وزنگیری

شبها انجیررادرعرق یادمکرده انیسون بخیسانیدصبح ناشتا مصرف کنید این معجون برای رشدکودکان،بچه های بهانه گیر، برطرف شدن ضعف جسمانی و همچنین  قد کودکان مناسب است.
استفاده از سه شیره براشون عالیه حتی جایگزین قطره آهن نیباشد 

بعد از یکسالگی   کره بادام زمینی  برای رشد بهتر عالیه 

سه شیره و 4شیره خواستین به این آیدی سفارش بدین کاملا خونگی  و اصل و تضمینی و بهداشتی

برای درمان شب ادراری ۵تا۸ گرم برگ خشک پونه را در یک لیوان آب ۱۰دقیقه دم کنید و نصف فنجان در ۳ وعده ب ...

ممنون عزیزم

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری