2777
2789
عنوان

الدی یا یاسمین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی از تاپیکت عشقم😍سوال منم بود....من 4ساله ازدواج کردم وتاحالاهمش طبیعی  جلوگیری کردم...انشاالله چندماه دیگه هم قصد دارم اقدام کنم...حالا چندماهه منو وشوهرم از هم دوربودیم  و ایشون اصرار داره شدیدا که من این ماه قرص بخورم و باقرص جلوگیری کنم تا ایشون حین رابطه استرس نداشته باشه و راحت باشه...حالا نمیدونم چیکار کنم تصمیم داشتم یاسمین بخورم ولی خب میترسم خدایی نکرده چندماه دیگه برای بارداری به مشکل بخورم....نظرشماچیه

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰
مرسی از تاپیکت عشقم😍سوال منم بود....من 4ساله ازدواج کردم وتاحالاهمش طبیعی  جلوگیری کردم...انشا ...

خب شما ک قصد اقدام داری بنظرم از الان شروع کن ب اقدام 

چون میگن طول میکشه یا جواب بده ادامه بچه دار شع 

آنکہ خــوبی کنی هــــآری نگیرد آرزوست   
خب شما ک قصد اقدام داری بنظرم از الان شروع کن ب اقدام  چون میگن طول میکشه یا جواب بده ادامه بچ ...

اخه میترسم که همون ماه اول بگیره هرچند که احتمالش کمه ولی خب ریسکه بالاخره...اثاث کشی هم دارم انشاالله از مهر میخوام اقدام  کنم

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰
اخه میترسم که همون ماه اول بگیره هرچند که احتمالش کمه ولی خب ریسکه بالاخره...اثاث کشی هم دارم انشاال ...

بارداری بدون برنامه ریزی خیلی سخته 

درکت میکنم عزیزم 

آنکہ خــوبی کنی هــــآری نگیرد آرزوست   
ال دی  سیپرترون کامپاند اچ دی روکین یاسمین یاز به ترتیب ارزون تا گرون نوشتم بعد یاز هم کل ...

ببخشید عزیزم گفتین بهتر از یازم هست میشه بگین؟من تنبلی تخمدان دارم باید تا یائسگی بخورم وگرنه پریود نمیشم ۲۰ سالمه جوش صورتمم بخاطر تنبلیه خیلی خسته شدم ممنون میشم ازتون راهنماییم کنید.