2777
2789
البته دوتا دلیل داره ک اگه اوکی میدادید هم نمیزاشتم اولی نا امید شدن خانوم ها از ابروهاشون دومی تا ...

خود.را.گول.نزنیم# 😏😏

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
اره مرمری بیا ما نگا کنیم منکه وقیح لینک میزارع دلم میوفته تو شورتم و اینبار عکسمو برداشت

من هنوز لو نرفتم 

سگ تو روحش اگه نبود پست اول عکسای من بود😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مامانبزرگ ابروهات قشنگ بود

مرسی فقط پاچه بزیه😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

ابروهات فرمش خوشکله پگول جون ، ولی رنگش به رنگ چشمت نمیاد آخه موهاتم اون رنگی نیس

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
مرسی فقط پاچه بزیه😂

خیلیم عالی😘😘من خیلی وقت پیش عکس شما رو دیدم😃

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔