2777
2789
عنوان

دوست داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براتون وضع مالی مهمه؟

نه چون خودم توی خانواده ای بزرگ شدم ک اولش خیییلی سختی کشیدن و هیچی نداشتن. در کل هم تربیتم هم ذاتم جوریه ک اصن برام مهم نیست. من با یکی دوست شدم هیچی نداشت اولش هیچی. پنج سال باهم دوست بودیم توی این پنج سال از صفر شرو کردیم و هی پیشرفت کردیم چون دوسش داشتم اصنم برام مهم نبود ک پول نداره ماشین نداره و کلا خودش وابسته ب خانوادشه. پشتش موندم و اونم کنار من به همه چی رسید. بعد ۵ سال هم نامزد کردیم. یعنی همه چیو باهم ساختیم البته اینم بگم چون توی طرفم مردونگی رو دیدم و فهمیدم لیاقت هر سختی رو داره. الان دوماهه ک نامزد کردم. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
یعنی شما از نظر مالی کمکش کردی؟ کار همسرت آزاده؟

نه عزیزم من هیچ توقعی ازش نداشتم. یعنی هیچوقت هیچیو توی سرش نزدم. از نظر مالی هم خیلی جاها کمکش کردم. کلا برام مهم نبود ک چیزی نداره هیچوقت پشیمون نشدم از اینکه باهاشم. اونم خودشو کشوند بالا. اره گلم مغازه داره مغازه پوشاک صبحا میره اونجا‌. عصر هاهم میره کار ساختمان انجام میده.

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
کار مغازه درآمد داره ؟

اره گلم خداروشکر خوبه.

اخه فقط یه جای ثابت نیست یعنی جنس میاره از تهران بعد میذاره توی مغازه بعد یه فروشنده توی مغازه هست بعد خودشم نصف جنسارو هر روز صبح میبره بازارای شهرای اطراف میفروشه. یعنی هم از مغازه ای ک توی شهرمون داره و ثابته درامد داره هم جنس میبره شهرای اطراف که مثلا یکی دوساعت راهه تا شهرمون. 

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎