2777
2789
عنوان

کیا حیوون خونگی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 67 پست
دارین میرین بیرون روش پارچه چیزی بدین اصلا سروصدا نمیکنه یا مثلا شب دارین میرین بیرون بزارینش تو یه ...

فکر نکنم خوب باشه ها.

من قبلا مرغ عشق داشتم این کار رو کردم. بنده خدا ها دق کردن مردن. با اینکه سال ها میگذره ازش ولی عذاب وجدانش باهامه :(

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر نکنم خوب باشه ها. من قبلا مرغ عشق داشتم این کار رو کردم. بنده خدا ها دق کردن مردن. با اینکه سال ...

نه هیچی نمیشه من روزایی که نمیخوام ببرمش بیرون هم کارو میکنم وگرنه خیلی جیغ میکشه 

ولی خب میایم خونه باهاش بازی میکنیم چون هلندی خیلی احساساتیه

خدایا شکرت با تمام وجود شکرت 💛💜❤
نه هیچی نمیشه من روزایی که نمیخوام ببرمش بیرون هم کارو میکنم وگرنه خیلی جیغ میکشه  ولی خب میای ...

خیلی خیلی لوسه و حساسن

میاد رو سینم میشینه و میگه بوسم کن

اللهم عجل لولیک الفرج
نه بنطرت گربه پرشین میتونه از خودش در مقابل سگ  سر کوچه دفاع کنه؟ یا مثلا سگ کوچولاها

من دوستم گربه داشت اما  گربه ای که مادرش تو نوزادی ولش کرده بود و نیاز به مراقبت داشت. 

اما دیدم بعضیا برای سرگرمی خودشون حیوون نگه میدارن نه برای نگهداری از اون حیوون

حالا این که خوبه بعضیا حیوون میگیرن دوزارم بهش نمی‌رسن میذارن تو خونه که اگه بلایی اومد سر اون بیاد. 

این دیگه اوج نامردیه 

خیلی خیلی لوسه و حساسن میاد رو سینم میشینه و میگه بوسم کن

مال منم همینه با من زیاد خوب نیست چون بوسش مبکنم و اینا بدش میاد 

ولی همچبن خودشو برای شوهرم لوس میکنه بیا و ببین ینی پبش شوهدم باشه من برم سمتش جیغ میکشه به من حمله میکنه 😑 شوهرمو بوس میکنه براش میخونه اصلا یه چیز عجیبیه

من سگ دارم ۲ تا همستر و۳ خرگوش و ۲تا مرغ مینا 😂البته شوهرم(در شرف طلاق)عاشق حیوونا بود و خانوادمم عاشق حیوونا هستن واسه همین مشکلی ندارن میخوام عروس بخرم😍

من حامی و عاشق حیوونام پس بحث سر حیوونا با من تعطیل
من سگ دارم ۲ تا همستر و۳ خرگوش و ۲تا مرغ مینا 😂البته شوهرم(در شرف طلاق)عاشق حیوونا بود و خانوادمم ع ...

😑 چفدر زیادددددد د 

خیلی مسئولیت میخواد

منم از روز اول اشتباه کردم گرفتم  حالا پشیمونم  نه میتونم ردش کنم نه تو خونه باشه

وابستش شدی حتما منم با این که تو خونه خودم نبود خیلی اذیت شدم. کم کم فراموش میکنی. نگران نباش 

من سگ دارم ۲ تا همستر و۳ خرگوش و ۲تا مرغ مینا 😂البته شوهرم(در شرف طلاق)عاشق حیوونا بود و خانوادمم ع ...

خیلی نازه عروس هلندی

شما چطوری به این همه حیوون می‌رسید 

من یه دونه داشتم دادم رفت و الان دارم دق میکنم

اللهم عجل لولیک الفرج