2777
2789
دختر خاله من که توی کریر میزاشت تا ۵ ماهگی توی ماشینم که صندلی ماشین داره ،بعدشم اگه پیاده روی زیاد ...

نه کریر نمیخوام خیلی تحقیق کردم چون داخلش گود هست واسه ستون فقرات بچه ضرر داره البته اذر نینی دنیا میاد تو سرما جایی نمیبرمش بعدم بزرگ میشه میذارمش کالسکه

فقط دنبال یچیزی بودم از بیمارستان تا خونه بذارم داخلش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کریر نمیخوام خیلی تحقیق کردم چون داخلش گود هست واسه ستون فقرات بچه ضرر داره البته اذر نینی دنیا م ...

هیچی نمی خواد توی همین تشکا که مخصوص بغل کردن نوزاده بزاری راحته بچه ،

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

من سيسموني دخترمو از امارات خريدم

از برند هايي كه خريد كردم همشون تو تركيه هم شعبه دارن

تخت و كمد رو از ايكيا خريدم

كرير و كالسكه رو از مكسي كوزي

لباس از مادر كر

دو سال پيش خيلي بهتر بود قيمتا نسبت به الان و وضعيت دلار

به نظرم تخت و كمد رو ايراني بخر

مكسي كوزي ايران هم شعبه داره و با دبي هم قيمته

فقط لباس رو از تركيه بخر كه ارزش داره هر چقدر هم باشه

به خصوص لباس تو خونه اي و بادي

نه کریر نمیخوام خیلی تحقیق کردم چون داخلش گود هست واسه ستون فقرات بچه ضرر داره البته اذر نینی دنیا م ...

كرير برند هاي مطرحي مثل كوييني و مكسي كوزي به قدري استاندارد هستن كه بهترين گزينه هستن واسه اناتومي بدن بچه (اين نظر متخصص اطفال بچه ام بود)

من خيلي وقت ها حتي دخترمو تو كريرش ميخوابوندم

به قدري اين وسيله برام كاربردي بود كه حد نداره

اره اینم خوبه میذارمش داخل قنداق میارمش مرسی😍

منظورم ایناس البته قنداقم خوبه

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
اهان تشک گاردار اره اینام خوشگلن

کوچیکتر از تشکه گارد داره اندازه نوزاده فقط برای برداشتن نوزاد به نظرم خیلی بدرد بخوره

من خریدم کل سیسمونی رو  از استانبول، فروشگاههای اولیویوم و ال سی وایکیکی، نسبت به اینجا خب گرون ...

کریر وکالسکه نه جنس عالی وبرند عالی، درحدمعمولی چنده؟ ازکدوم فروشگاها خرید کردید شما؟