2777
2789

عمل تزریق چربی به لابیا برای چه کسانی مناسب است؟ 

• افراد مسنی که به دلیل بالا رفتن سن و یائسگی ناحیه تناسلی آنها دچار پیری، افتادگی و چروک شدگی پوست شده است.

• افرادی که علاقه به انجام عمل زیبایی لابیاپلاستی برای رفع مشکلات مربوط به نواحی واژن ندارند.

• اشخاصی که بر اثر زایمان طبیعی، ناحیه تناسلی آنها دستخوش تغییراتی شده است. 

• افرادی که به دلایل وراثتی و ژنتیکی نواحی تناسلی آنها نرمال نباشد.

• کسانی که دارای لابیای نامتقارن و نامتناسب هستند. 

• افرادی که نیاز به حجم بالای مواد پرکننده در عمل تزریق ژل به واژن هستند و این افزایش هزینه برای آنها مهم باشد.

• افرادی که نسبت به موادی که در ژل ها تزریق می شود دارای حساسیت باشند.

برای مشاهده فیلم هایی از نحوه انجام عمل های زیبایی بر روی هر کدام از لینک های قسمت مربوطه کلیک کنید.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ميدان ونك ، خيابان ملاصدرا ، خيابان شاد ، بن بست باغ سرا ، پ7، کلینیک پوست، مو، لیزر و لاغری بلوتاچ

88883933 - 021

88882860 - 021 

09028888710
https://www.bluetouchclinic.com/

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تزریق چربی خیلی کار حساسی هست حتماً اگر توسط دکتر درست انجام بشه نتیجه کار خوب خواهد بود هر جایی نمیشه تزریق چربی رو انجام داد چون پروسه هاش تخصصی هست

میتونید پیش دکتر نخعی زاده که متخصص پوست هستند انجام بدید

من که دوستم تزریق چربی انجام داده بود روز اول اونقدر صورتش باد کرده بود ترسیدم . ولی یه کلینیک رفته بودم برای لیزر موی زائد دیدم لیلا اوتادی اومده اونجا تزریق چربی انجام داده بود خیلی فوق العاده بود کارشون. ولی نمی دونم چرا اون دوست من اونجوری شده بود باد کرده بود صورتش .

https://mehrzad.clinic

بهترین تزریق چربی دریاسوج ، از لحاظ فرم دهی گونه چانه زاویه وجوانسازی تزریق چربی ترکیبی مرکز تزریق چربی  دراستان کهگیلویه بویراحمد بیشترین میزان تزریق چربی دراستان دکترروایی واقعا کارشون عالیه 

به پیج اینستاشون سربزنید

botax_zhel_dr.ravaei

آدرس یاسوج خ سردارجنگل شمالی ساختمان محمد ط۴واحد۵

۰۹۱۷۰۴۶۴۰۲۰