2777
2789
عنوان

قضیه چیه؟؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8512 بازدید | 140 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پ چرا دیوار من نداره اینا رو 😂😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

قبلا یکی تو سایت میگف اگه کسی پاتو ببینه انگار چیزو😑دیده من خندیدم بش😞گفتم چه مزخرفاتی

ولی حالا میبینم راست گف بنده خدا

تازه تبلیغم میکنن براش

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

اون منظورش مچ پا بوده 😂چه ساده این

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
تازه من دیدم یکی نوشته بود از جلو گشاده ولی از عقب تنگه 😂😂😂😂

اره نکبت عکس کفش گذاشته بود با تن خور شلوار ...شلواره داشت از جلو جر میخورد...نوشته بود سایز اندامم رفته بالا کفشا تنگه از عقب نمیره تو...هر کی بخاد بهش میدم😟😟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

اخر الزمان شده فساد همه جا رو گرفته متاسفم واسه زناى هيز و هرزه و تن فروش......

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
قبلا یکی تو سایت میگف اگه کسی پاتو ببینه انگار چیزو😑دیده من خندیدم بش😞گفتم چه مزخرفاتی ولی حالا م ...

اره مچ پارو شنیدم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
همونایی که اگهی میدن خرید شورت دست دوم😂😂😂

خدایی دیوار خوب جواب میده، یه بار یه گن که نپوشیده بودم گزاشتم واسه فروش  کلی مزاحم داشتم که هیچ، آمار بازدیدش خیلی بیشتر از کیف و کفش بود

حالمان بد شد😝

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
اخر الزمان شده فساد همه جا رو گرفته متاسفم واسه زناى هيز و هرزه و تن فروش......

خدا لعنتشون کنه