2789

پیامبر اکرم(ص) فرمود: «اگر سجده جز بر خدا حرام نبود می‌گفتم زن به مردش سجده کند»

‌اگه میخوای همسرت فوق العاده بهت توجه داشته باشه و محبت کنه💕💌💞 راهش اینه که تو نسبت به همسرت فوق العاده تواضع داشته باشی🙏،نگران نباش در آن صورت تویی که پرستیده می شی نه اون.😇😇 چون این رگ خواب مرده و تمجید و تعظیم مهمترین نیاز مرده که اگه برآورده بشه براش هرکاری میکنه.⁦💑⁦💟👫

‌ ضمنا زیاد به کسی برنخوره، نگفته که این کار رو بکنید فرموده اگر سجده به غیر خدا حرام نبود... ،و همه می دانیم که این کار حرامه پس منظور این حدیث شریف فقط اینه که بزرگداشت مرد تا حد امکان عمل بسیار مناسبیه که می تونه تاثیرات فوق العاده  مثبتی در زندگی زناشویی بگذاره👌👌،تاثیراتی که بهره مندی زنان از آنها مطمئنا کمتر از مرد نیست.😊

یک عدد پرخاشگر آماده چنگ انداختن و کشیدن موهای سرو صورت شما

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاملا رد میکنم

سیاست زنانه این نیس☺️

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

در تایید نکته بالا می تونید فایل صوتی «کلید مرد» از دکتر حبشی رو از نت دانلود کنید و گوش بدید،دکتر هم حرفشون همینه منتها ایشون از جهت روانشناسی بحث میکنن و هیچ کاری با حدیث و روایت ندارن

این واقعا تبعیض قایل شدن بین زن مرده چرا مرد برتراز زن میدونن

اره اتفاقا نظرمنم همینه

زن ومرد یکین چه بسا مقام زن ازمردم بالاتره😜😝

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍

بد نیست به روایات زیر هم نظری بیفکنیم:
‌پیامبر(ص) فرمود: « برادرم جبرئیل به اندازه ای به ما نسبت به زن سفارش کرد که گمان کردم به او «اف» هم نمی توان گفت.»(مستدرک وسایل الشیعه، قم‌، آل البیت، ۱۴۰۷، ج۱۴ ص۲۵۲) یا در جای دیگر می فرماید: « تکریم نمی کند که زنان را مگر کریمان و بزرگان و آنها را حقیر نمی شمارند مگر فرومایگان.»(نهج الفصاحه؛ حدیث۱۵۲)