2777
2789
مرد هم باید اثبات کنه بعد بتونه طلاق بده زن هم همینطور. زن مي‌تواند از دادگاه تقاضاي صدور طلاق كند، ...

اینا اصلا وجاهت ندارن برای قاضی باید ثابت کنی. ثابت کردن اینا هم خیلی سخت و زمانبره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه شروطمو گرفتم. مهریه هم دارم. خروج از کشور نگرفتم چون پذیرش خارج از کشور داشتم دیگه حساسیت ایجاد ...

با همسرتون در میون گذاشتین یا خانوادشونم در جریانن؟ 

مهریه چندتا گرفتین؟

حضانت چی؟ من در مورد حضانت نمیدونم تصمیمم چیه چون میگم بالاخره بچه ی اونم هست دیگه

با همسرتون در میون گذاشتین یا خانوادشونم در جریانن؟  مهریه چندتا گرفتین؟ حضانت چی؟ من در مورد ...

ببین حقوقی که تو میگیری حقوق اون رو ذایل نمیکنه. در واقع هر دو خواهید داشت. خیر به خانوادش مربوط نبود. خودمون دوتایی رفتیم سند نوشتیم تو دفترخونه. دفترخونه چی هم سعی کرد مانعش بشه موفق نشد. مهریه عرف خانوادمون و خانوادشون.  حضانت فرزندان مشترک. هر چند قسمت حضانتو خیلی قاضیا قبول نمیکنن چون میگن اون موقع بچه ای نبوده. جهت محکم کاری بعد بچه داری هم یکی بنویسید. نهایتا ولایت بچه با پدره. 

ببین حقوقی که تو میگیری حقوق اون رو ذایل نمیکنه. در واقع هر دو خواهید داشت. خیر به خانوادش مربوط نبو ...

دفتر خونه چی 😒

متوجه شدم 

به نظرم مردی که این قدر آگاهه و نمیخواد دست و پای همسرشو ببنده خیلی ارزشمنده 

شما شاغلید؟

تاپیکتو دیدم. مهریه رو حتما بگیر. حتما. ببین تمام وکالتا تا زمان مرگ زوج اعتبار داره. بعد از زوج اگر زوجه مهریه نداشته باشه ورثه میتونن اموالشو بگیرن یک هشتم بدن. ولی مهریه بر همه دیون مقدمتره مهریه باسه کسی جیک نمیتونه بزنه‌. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز