2777
2789
عنوان

بیاید خط شوهرم و دایورت کردم رو خط خودم😨😨😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 16356 بازدید | 45 پست
بهش گفتم چطوری درست کنه

ایکاش فقط ای ام اس میومد 😫😫😫😫😫

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نجاتت دادما😀

آره خدایی خدا خیرت بده الان بیدار میشد میفهمید داد بیداد میکرد دخترمم میترسید ۸😒😒😒

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
رفتم زدم..🙂 کدشو بلد نبودم زدم الان گوشیش پیشمه

دوست خوبم واقعا ديگه هيچوقت اين كارا رو نكن، مردا برخلاف اونچيزي كه تصور مي كني خيلي تيزن، اگه بفهمه شك كردي ديگه هيچي، الان يه زنگ بزن ببين گوشي خودش زنگ مي خوره؟ بعدش هم تماس خودتو پاك كن

آره خدایی خدا خیرت بده الان بیدار میشد میفهمید داد بیداد میکرد دخترمم میترسید ۸😒😒😒

الهییییی

خب پس خداروشکر تونستم کمکت کنم💗

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

ما زنا چه کارایی میکنیم بخدا،

اخه که چی همش دنبال اینیم ک مچشونو بگیریم.

عزیزم اول ازهمه ترو به اعتماد دعوت میکنم، به شوهرت اعتمادکن.

مطمن باش ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه.

قطعا اگه خطایی ازش سر بزنه دستش رو میشه.

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
دوست خوبم واقعا ديگه هيچوقت اين كارا رو نكن، مردا برخلاف اونچيزي كه تصور مي كني خيلي تيزن، اگه بفهمه ...

آره امتحان کردم از گوشی خونه زنگ زدم گوشیشش گوشی خودش زنگ خورد...ایکاش میفهمیدم داره خیانت میکنه یانه

ما زنا چه کارایی میکنیم بخدا، اخه که چی همش دنبال اینیم ک مچشونو بگیریم. عزیزم اول ازهمه ترو به اع ...

میترسم اعتمادم رو نابود کنه....میدونم اونطور آدم نیس ولی ته دلم میگن نکنه رفته باشه رفیق داشتع باشه با دختری

آره امتحان کردم از گوشی خونه زنگ زدم گوشیشش گوشی خودش زنگ خورد...ایکاش میفهمیدم داره خیانت میکنه یان ...

ايشالا كه نمي كنه عزيزم بد به دلت راه نده  هيچ وقت كاراي پر خطر نكن. 

ايشالا كه نمي كنه عزيزم بد به دلت راه نده  هيچ وقت كاراي پر خطر نكن.

دعا کنید برام که شوهرم خیانت نکنه

میترسم اعتمادم رو نابود کنه....میدونم اونطور آدم نیس ولی ته دلم میگن نکنه رفته باشه رفیق داشتع باشه ...

اینا همش وسوسه های شیطانیه،

هروقت این فکرا اومد سراغت برو قران بخون.

مطمن باش با دایورت کردن و این چیزا فقط شوهرتو از خودت دور میکنی.مردی که بفهمه تو خونش شریک زندگیش بهش اعتماد نداره ترمیزنه به اون زندگی،

یکی از دوستای منم همش به شوهرک بی خود و بی جهت شک میکرد،یه بار بدون اینکه شوهرش بفهمه تو ماشین شوهرش شنود کار گذاشت.اتفاقا شوهرشم فهمید خیلی بهش برخورد که وقتی دست از پاخطا نمیکنه اما زنش بهش شک داره گفت الا بلا طلاق،پره رفت دادگاه دادخواست طلاق داد،بعدشم وسایلاشو جمع کرد رفت یه خونه اجاره کرد یه دختره مطلقه روهم صیغه کرد خیلی شیک و مجلسی داره زندگیشو میکنه پیگیر کارای طلاقشم همچنان هست.دوست منم روزی صدبار میگه غلط کردم بهش شک کردم.داره تک و تنها بدون شوهر تو خونه استیجاریش بدون هیچ کمک مالی با یه دنیا افسردگی زندگی میکنه.

مردا رو نمیشناسی،واقعا ادمای عجیبین.

بزن به سیم اخر دیگه هیچی جلو دارشون نی،

این یه تجربه بود ک واست گفتم ک شاید یه تلنگری شد واست دست ازین کارا برداری،

بعدا نمیشه گذشته رو عوض کرد،اب ریخته شده دیگه ریخته،دیگه نمیشه جم کنی تو لیوان

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...