2777
2789
عنوان

درد زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 53 پست
چند روز طول میکشه خوب شه؟ یعنی نرم دکتر الان؟

نه نرو دکتر فردا تا یه هفته بعد که موهات در میاد بعدش بگو یکی جاشو ببینه با سرنگ آمپول مو زیر پوستیو در بیار خوب میشی

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا از عصر سکته کردم اینو دیدم

منم ی مدت اینجوری بودم دستمم بزور بالا میاوردم خیلی درد ناکه رفتم دکتر دست زد گف چیزی نی ازم پرسید غصه میخوری و فشار عصبی روته گفتم اره گف پ مال همونه عصبی میشی اینجوری میشه چیزی نی،،،،

برای منم چندبار‌اینجوری شد‌ولی‌مثل جوش بود اما درد داشت مثلدجوش زیرپوستی بود

ولی میگفتن غده لنفاویه تحریک‌میشه اینطوری‌ میشه چون اپیلاسیون میکردم الان دیگه میرم لیزر خوب شده

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

اگه دمبل چرکیه پمادسیاه ازداروخونه بگیربزن روش چرکش میزنه بیرون اگه تخت شدوچرک نیومدبیرون کیسته...عزیزم من خودم قبل عید اینجوری شدم ازتجربم میگم...ولی واسه من کیست عفونی بودباقرص اب نشد جراحی کردمش دراوردمش

من یمدت پودر سنگ مرداب میزدم زیربغلم و نمیدونستم که باعث میشه عرق نکنم فکر میکردم فقط بو بد نمیده عرقم،بعده یکی دوهفته یچیزه دردناک غده مانندی زیربغلم حس میکردم و استفاده از اون پودرو قطع کردم و تا یه هفته بعد خوب شدم

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
اگه دمبل چرکیه پمادسیاه ازداروخونه بگیربزن روش چرکش میزنه بیرون اگه تخت شدوچرک نیومدبیرون کیسته...عز ...

از کجا فهمیدی کیست عفونیه؟ سونو کردید؟

از ظاهرش چیزی مشخص بود؟