2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 24 پست

مادرشوهرمن از اون دسته ادماست ک میاد بالا توی خونه ما ببینه چی جدید گرفتیم زود میره میخره خیلی با عروساش رقابت میکنه شدید،با اینکه سنش خیلی بالاست و شوهرمم تک فرزند نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای نمیدونید چقد اذیتم میکنه این رفتارش،شایدم بیشتر تقصیر شوهرمه ک اینقد بامادرش صمیمیه،خونه مامانم ...

شوهرتو عوض کن

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

خو وقتی میخواین برین بیرون شوهرت خونه نیاد....زنگ بزنه سر کوچه وایسته....تو بگو شوهرم بیرون منتظره من باس برم ...و بروووووو

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
وای نمیدونید چقد اذیتم میکنه این رفتارش،شایدم بیشتر تقصیر شوهرمه ک اینقد بامادرش صمیمیه،خونه مامانم ...

حالا ما با مادر زن داداشم این مشکل رو داریم راه دورن هر وقت داداشم میخواد بیاد سر بزنه به مامانم اینا عروسمون ابجی یا مامانشو برمیداره میاره اه اه بدم میاد از این اخلافش

1-با یه چیزی مشغولش کن ،بعد جیم شو 

2-هر موقع میخواد اونم بیاد ،بگو نمیدونم چرا حالم خوب نیس ،لباس دربیار ،بخاب 

3-با شوهرت برو حموم ،وقتی باهات میاد مسافرت 

4-وقتی باهاشی ،بگیر بخاب ،حوصلش سربره

ووو