2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اسم هانا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 24 پست
اسم قشنگیه،منم می خواستم رو دخترم بزارم ولی چون زیاد شده نزاشتم.

خیلی رو بچه هاشون نمیزارن فقط ب گوش همه اشناس حتی برید ثبت احوال انقدر تو سال فراوونی نداره

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی؟؟😂😂😂 اگر تکراری بودن یا قدیمی بودنش واست مهم نیست باید اعتراف کنم عالیه 

نه,اصلا مهم نيس برام ,چون اسماى جديد همش در پيته !!

مصريان باستان اعتقاد داشتند پس از مرگ تنها دو سوال ازآنها  پرسيده ميشود:آيا شادى را يافتى؟؟؟؟؟؟.........آيا شادى را آفريدى؟؟؟
خیلی رو بچه هاشون نمیزارن فقط ب گوش همه اشناس حتی برید ثبت احوال انقدر تو سال فراوونی نداره

چرا عزیزم فراوانیش رو هم الان دقیق خاطرم نیست ولی بالاست.آخه اطرافیان من،هر کسی دختر دار شده یا نیلا گذاشته یا هانا.اگه اطراف شما کم خوب بزار.قشنگه.

چرا عزیزم فراوانیش رو هم الان دقیق خاطرم نیست ولی بالاست.آخه اطرافیان من،هر کسی دختر دار شده یا نیلا ...

فراوونی ک ب اطرافیان نیست ب ثبت احوال و کشور 😉

نه,اصلا مهم نيس برام ,چون اسماى جديد همش در پيته !!

نه اصلا هن در پیت نیست 😢 اسمارو اگ ی کوچولو دربارشون تحقیق کنی عاشقشون میشی

چرا عزیزم فراوانیش رو هم الان دقیق خاطرم نیست ولی بالاست.آخه اطرافیان من،هر کسی دختر دار شده یا نیلا ...

من بعد از ده سال این کامنتو میبنم برام جالب بود اسم دخترمو هانا گذاشتم اسم دخترعموش هم که پارسال بدنیا اومده نیلا گذاشتم 😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792