2777
2789

هرمرجع تقلیدی نظری داره بعضی هامیگن اگه قبل اذان وقت نداشته باشی یاازترس خواب موندن البته فکرکنم . میتونی تیمم کنی به جای غسل بعداذان قبل ازاذان ظهربری حمام درست .بازم ازاینترنت مرجع رابزن میگه 

بعد اگر غسل نکنی بخابی بعد صبح قبل اذان ظهر بری مثلا خارج ازشهر اونم همینطور شصتایی میشه؟

ببین اخه اون واسه کسیه ک تا زمانی ک خارج از شهر نرفته روزه باشه ولی شما چون جُنُب بودی اصلا روزه ای در کار نبوده ک با خارج شدن از شهر بخای روزتو باز کنی 😑ولی بهرحال بازهم بپرس از دفتر مرجعت

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😑😑حتما از مرجعتون بپرسین و بهش بگین اینجوری حداقل اگ روزه میگیره درست باشه 

نمیخام تو مسایل دینیش دخالت کنم ولی دلمم براش میسوزه

اخه من خانوادم اصلا مذهبی نیستن ولی خانواده همسرم بشدت مذهبین

منم از زمان محردیم تهل نماز روزه بودم ولی خب با حجاب و اینا میستم همیشه خانوادش سراین موضوع ک من جلوی شوهرخاله اینا حجاب نذارم خیلی بهم بد میگن و شوهرم خیلی دفاع میکنه ازم ولی بهش بگم الان روزه اترمسکل داره ساید ناراحت شه و بدتر جلوی بقیه مردا بگهرباید حجاب بگیری

نمیخام تو مسایل دینیش دخالت کنم ولی دلمم براش میسوزه اخه من خانوادم اصلا مذهبی نیستن ولی خانواده هم ...

خب نگو مشکل داره 

اصلا مرجعش کیه؟برو تو سایت مرجعش اگ دیدی واقعا اشتباهه بگو عه ببین اینجا اینجوری نوشته بلخره شاید نمیدونه ی تلنگری میخوره گناه داره اینجوری

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...