2777
2789
عنوان

توبه❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میتونین فقط باید خودتون بخواید و راه جدید بهتری رو در پیش بگیرید... فکر میکنم اونقدر ارزشمند هستید ...

نمیتونم.تمام سعیمو کردم.وقتی یاد اطرافیانم و کارهاشون میافتم بدتر هم میشم.الان با نود درصد فامیل خودم قطع رابطه هستم.بدم میاد از رفتارشان.کاش رفتاراشون برام مهم نبود کاش....

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
نمیتونم.تمام سعیمو کردم.وقتی یاد اطرافیانم و کارهاشون میافتم بدتر هم میشم.الان با نود درصد فامیل خود ...

یه لحظه فکر کن خدایی نکرده امروز روز آخرته...فکر کن دیگهذقرار نیس زندگی کنی و مرگ در انتظارته...ایا واقعا آماده ای براش!؟؟؟

ما همیشه حق به جانبیم فکر میکنیم نه این مرضیه واس ما اتفاق نمیوفته یا میگیم نه ما کع الان نمیمریم مگه چمونه ما که جوونیم اما همه ی اینا ببخشیدا امااااا کشکه...مرگ که خبر نمیکنه...

تنها یه چیزی می تونم بهت بگم اونم اینه که اگه به مرگ فکر کردی و ترسیدی مطمعن باش یه جای کارت میلنگه....

مرگ که خبر نمیکنه براش آماده ای؟؟؟؟

به من چه یه جمله نیست یه سبک زندگیه....
بخدا سختمه مثلا از دست یکی ک عصبانی میشم رگباری ازش غیبت میکنم غیبتو تمام سعیمو میکنم

تمام تلاشتو بکن...چهل روز دیگه اگه ترک کردی بهم خبر بده و خوشحالم کن...

یادت نره ها

تمام تلاشتو بکن...چهل روز دیگه اگه ترک کردی بهم خبر بده و خوشحالم کن... یادت نره ها

چشم

با دعای خیر شما دوستان خوبم

البته ناگفته نماندمن چون فعلا تقریبا دور از اقوامم کمتر موقعیت عصبانیت و ب دنبالش غیبت برام فراهمه شاید تو این ۴۰ روز ۵ بار بشه

یه لحظه فکر کن خدایی نکرده امروز روز آخرته...فکر کن دیگهذقرار نیس زندگی کنی و مرگ در انتظارته...ایا ...

حق باشماست.منتها تو سختترین روزهای زندگیم تنهام گذاشتن.فراموش نمیکنم شبی رو که واسه بچه مرده زور میزدم مامانم و خواهرام اومدن و از فاصله سه متری فقط لبخندشون رو بهم تحویل دادن.هیچ وقت نمیبخشمشون.

چشم با دعای خیر شما دوستان خوبم البته ناگفته نماندمن چون فعلا تقریبا دور از اقوامم کمتر موقعیت عصب ...

انشاالله که موقعیت های زیادی پیش بیاد و شما کار بهتر رو انجام بدی💪💪💪....

چهل روز دیگه منتظرتم عزیزم

حق باشماست.منتها تو سختترین روزهای زندگیم تنهام گذاشتن.فراموش نمیکنم شبی رو که واسه بچه مرده زور میز ...

خدا بیناست و احتیاجی به کینه و غم و ناراحتی شما نیس....تا مادامی که شما به فکر کینه و نفرت و انتقام جویی از اونها هستید بیشتر به خودتون ضربه میزنین و اعصاب خودتونو خرد میکنین من فکر میکنم واسه ی خیلی از ماها شرایطی نه مشابه ولی هم درد هم چون شما برامون اتفاق افتاده باشه ولی هنر انسان و انسانیت در اینه که ببخشیم و این صفت پسندیده ی خدا رو در خودمون بیشتر ظاهر کنیم..من نمیگم حق باشما نیست کسی هم حق گفتن این جمله رو به شما نداره ولی بحث من اینه که شما زمانی می تونی بگی من بنده ی خوب خدام زمانی می تونی بدون هیچ ترس و با لبخند آغوش خدا رو (،مرگ ) بپذیری که از خودت ایثار و فداکاری نشون داده باشی و گرنه هر انسان سختی نکشیده ای می تونه ادمای اطرافشو ببخشه...هنر شما کریم بودنتان در عین ظلم آنهاست...

خدا بیناست و احتیاجی به کینه و غم و ناراحتی شما نیس....تا مادامی که شما به فکر کینه و نفرت و انتقام ...

به فکر کینه نیستم ولی سخته فراموش کنم.فعلا کات کردم شاید روزی بخوام بینمشون.میخوام  بی تفاوت باشم وقت دیدنشون که گذشته یادم نیفته

به فکر کینه نیستم ولی سخته فراموش کنم.فعلا کات کردم شاید روزی بخوام بینمشون.میخوام  بی تفاوت با ...

پس زودتر ببخشینشون نه برای اونا برای خودتونو و خدای خودتون همین....