سلام مامان دخترم نزدیک هفت ماهشه، دو تا دندون پایین رو درآورده و الانم فکر کنم باز داره دندون میاره ،خیلی بد اخلاق شده و با گریه فحش میده و میگه د د د د د همش بغل میخواد و هی با حرص دلش میخواد همه چیزو گاز بگیره، دندونی و پستونک خنک و ژل لثه هم اثر نکرد، خیلی هم بی اشتهاس، ویروس اسهال و استفراغ خفن هم گرفته، کمکم کنید چه جوری آرومش کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
دددددددد اه اه فحش ناجوریه فلفل بریز تو دهنش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
اونوقت دهنش میسوزه گناه داره بچم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹