2777
2789
عنوان

اگه من هیچ نتونم ازدواج کنم چ میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 80 پست

عزیزدلم تعداد خواستگار مهم نیست کیفیتش مهمه وگرنه آدم الکی زیاد هست که خواستگاری میرن جوری که آدم چندشش میشه .انشالله به موقعش اونی که لیاقتت داره سر راه قرار میگیره

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ایجوریم نیس الان ما ی بافامیلی دارم ۴۲ سالشه ازدواج نکرده خیلیم ناراحته سر این موضوع

درس میگی گلم انسان احتیاج به همدم داره بوقتش سرراهت میاد گلم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
نه اون خوشگله😶

عزیزم هرکس یه قسمتی داره . مطمئن باش تنها نمیمونی . 

خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باشجهان تاریکی محض است، می‌ترسم کنارم باش        خدایا جگرگوشه هامو به خودت می سپارم🙏🙏

خب برو توی اجتماع (محل کار، دانشگاه، جمع‌های دوستی و فامیلی) خودت هم بگرد ببین کسی هست ازش خوشت بیاد؟ همین جوری بشینی کسی از تو خوشش بیاد شاید هیچ وقت پیش نیومد. اگر آدم حسابی دور و برت بود می‌تونی بدون اینکه پیشنهاد خاصی بدی سعی کنی بیشتر بشناسی و آشنا بشی. توی همین جریان ارتباط بیشتر اونم هم اگر از تو خوشش بیاد دیگه مشخص می‌شه...اینم یک راه برای ازدواج هست که خیلی منفعلانه نیست.

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

ازدواج کردن مهارت میخواد ربطی هم به خوشکلی و زشتی نداره.مهم نیست چندتا خواستگار داشته باشی مهم اینه که ازدواج کنی و خوشبخت بشی... یه نکاتی هست که باید رعایت کنی. الان باید برم. اگه خواستی درخواست دوستی بده تو خصوصی راهنماییت کنم.

شاد باشی

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
اگ نیاد چی😪مگه نه اینکه ۲۰ سالگی اول جونیه و ادم تو زیبا ترین حالت خودشه 

میاد عزیزم  اخه این چه حرفیه همه چیز زیبایی نیس ،من باچهره معمولی بچه بودم ازدواج کردم ،ازدواج کردن مهم نیس مهم اینه مرد خوبی باشه وگرنه همون بهتر ادم مجرد بمونه 

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

دانشجویی؟

مگه به خوشگلیههه عزیزم

جایگاه اجتماعیتو بالا ببر کلی خواستگار خوب میرت میاد

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2