2777
2789
عنوان

شوهر جالب🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 44 پست

از مردهایی که فکر میکنن اگه یه قوطی رب اضافه بگیرن بذارن خونه دنیا به آخر میرسه متنفرم. کسی که دلش نمیاد یخچال فریزر خونشو پر کنه مدام زنش باید دست به گوشی باشه با اصرار اینو بخر اونو بخر واسه چی اصلا ازدواج میکنن اینا؟ 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسیسیه ک خرج نکردن رو میذاره به پای نداشتن  ولی داره

یه بنده خدایی توی اقواممون شوهرش اینطوری بود از مرجعش پرسیده بود میتونم واسه شوهرم حساب بتراشم سر خریدایی که میکنم و اضافه بگیرم ولی صرف احتیاجاتم کنم خسیسه پول نمیده مرجع گفته بود اگه صرف احتیاجات میشه اشکالی نداره. 

اگه این روشو مرجعت تایید کنه بنظرم با همین فرمون برو جلو فشار از روت کم بشه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
یه هزاری تو خونه نمیذاره  خرید با خودشه

یعنی ماهانه ام بهت پول توی جیبی نمیده؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
نه صبر کن همینجا باش برات اسکرین پیامارو بفرستم  

پس تقصیر خودتم هست پر روش کردی بالاخره زنا یه احتیاجاتی واسه خودشون دارن لباس زیر و روسری مانتو از این چیزا من خودم ماهانه از شوهرم پول میگیرم لباس زیر گاهی میخرم لباسی خوشم بیاد میگیرم ولی مانتو و کفشو پولشو خودش میده از اولم اینجوری عادتش دادم. تازه با سیاست بهش میگم اگه پولی هم بخاطر این ماهانه ها ته حسابمه میذارمش وقتی پولت ته کشیده بود و لنگ بودیم بهت میدم و بعدا که وضعت بهتر شد خورد خورد پس میگیرم مثل یه قلک.فعلا که احتیاج نشده ولی میدونه بشه واقعا بهش میدم. 

کاش از اول ازش پول توی جیبی میگرفتی.حتی اگه 20 تومنم میشد آروم آروم عادتش میدادی بیشترش میکرد.

عزیزم مطمئن شو واقعا نداره شاید واقعا دستش خالیه و اون پولی هم که مرغ خریده داده به فقرا از قبل نذرش بوده که مجبور شده بده. اگرم همینطوری داده بدون دعوا بهش بگو حداقل مساواتو رعایت کن.

چند وقته ازدواج کردین؟ کار شوهرت چیه؟

عزيزم افرين بهت كه بدون عصبانيت و عزيزم جانم حرفت رو كاملا منطقي زدي! خيلي خوب بود ! اينو از مني كه ١٤ سال تحربه زندگي زناشويي دارم بشنو هيييچ وقت برا مردا عصبانيت جواب نميده! اين يه قانون كليه!! ولي عزيزم اشتباهت تو اينه كه گفتي به من ربطي نداره پول خودته!! اين يعني چي؟؟ اصلا پول اون نبست اون پول ماال هر دوتونه!! تو هم دقيقا به اندازه اون محق هستي!! اول اينو خودت باور كن و بعد تينو به زبانهاي مختلف و در جاهاي مختلف اينقدر تكرار كن كه بره تو ذهنش و باورش بشه!! اشتباه ديگت اينه كه حرف هفته قبل رو دوباره پيش كشيدي! اصلا همون موقع حرفت رو بايد ميزدي !!