2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکلاتی یعنی چی

ی نوع کیست واسه خواهرم شکلاتی چند ماه باشروع پریود چنان دردی داره که بیمارستان بستری میشه

مجرد. دکتر بهش ال دی داده اگه رفع نشه باید بره واسه عمل

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.
ی نوع کیست واسه خواهرم شکلاتی چند ماه باشروع پریود چنان دردی داره که بیمارستان بستری میشه مجرد. دکت ...

بچه ها من چچن سال پیش ی کیستی داشتم همراه با درد هروز من درد داشتم حالم خیلی بد بود شبا تا صبح درد می کشیدم رفتم دکترگفت کیست شکلاتی داری که اگه عمل نکنی نازا میشی من مجرد بودم خیلی گریه کردم حالم خیلی بد بود هرروز درد رفتم ی عطاری بهم دارو داد و ی دارویی بود که وقتی میخوردم بوی سیر وپیاز میداد ولی خوب شدم رفتم سونو گفتن کیست نداری الانم که ازدواج کردم اصلا خبری از کیست نیس این سری هم کیست آوردم به خاطر خوردن قرص کلومفین بود ولی بچه دار نمیشم

...... 
بچه ها من چچن سال پیش ی کیستی داشتم همراه با درد هروز من درد داشتم حالم خیلی بد بود شبا تا صبح درد م ...

واقعا اسم دارو رو میکی خیر ببینی مامانم داره از عصه دق نیکنه

برا سلامتی وظهور حضرت مهدی صلوات 💚بارسنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود/خم شدن را عار میدانم دعاکن نشکنم.

اسمش نمیدونم ی داروی گیاهی جوشانده بود که روزی دولیوان بعد بهم گفت صبح قبل خوردن صبحانه ی لیوان آب بخور ی دارویی داد خیلی بد بود با آب میخوردم شاید انگوزه بود دقیق نمیدونم اسمشا نپرسیدم شیراز هسسی آدرسش بدم؟ بهت من خیلی روزای سختی داشتم روزای که پری نبودم ازد رد میمردم

...... 

من واقعا درک میکنم حال اونایی که کیستاشون همراه با درد هس دکترم گفت چون دختری عمل با لیزر میشی تو بیمارستان خصوصی حتما باید عمل بشی اگه نشی کیست باهات هس همیشه تازه شانس بیاری بعد عمل دوباره نیاد وبلی داروگیاهی ها خیلی کمک کرد الان چن تا دکتر زنان رفتم اصلا خبری از کیست نیس فقط این سری اینم به خاطر خوردن  کلومفین که گفت با آل دی رفع میشه حتماا بفرست پیش ی عطار حاذق درمانش میکنه اون دارو که بدمزه که انگارطعم سیر پیازه مخصوصا ببخشیدا وقتی آروق میزنه انگار میخوای بیاری بالا ازبس بد طعمه ولی همین دارو خیلی خوبه ازدونفر دیگه هم شنیدم خوردن عالی بوده بره پیش عطار خوب خودش نده دست دکتر بعد چسبندگی بهم بزنه

......