2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک شوهرش شاسی بلند خریده😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2429 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچکون لامصبو

این جور مواقع باید بگی بچکان ای قطره‌چکان 😂😂😂

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
شوهره شاسی بلند خریده بود از اون ندیده ها بودبیرون نمیرفت که روش خش میفته. خانومه هم ناراحت بود

😆😆😆بابا من روز اول که خرید استرس داشت

به زور بردمون فلافل بخوریم لشکر اباد(یه منطقس تو اهواز که زیاد فرهنگ بالایی ندارن بعضیاشون)

تا پیاده شد بره فلافل بگیره یه مردی بش گفت بیا از ما دل و جیگر بخر بابام گفت فلافل میخوایم و اینا یهو چوب دراورد شیشه جلو ماشین و خورد کرد😆😆😆😆😟😆😟بابام همونجا یه سکته خفیفی زد😖🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
منم میگفتم هزارماشالله خیلی خوشگله مدام میگفت این کفگیر و ببین این دیس و ببین این بوفمو ببین مبلم چط ...

چه ندید بدید😳😳

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
😆😆😆بابا من روز اول که خرید استرس داشت به زور بردمون فلافل بخوریم لشکر اباد(یه منطقس تو اهواز که ...

واقعا😳😳😖

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

دیگه ازونجا اومدم یکم بدم اومد و دیگه مرتب صحبتهاش تو نلفن فقط حالت پز داشت اونم چیزایی ک عادی بود مثلا مامان منم داشت خوب!

کم کم رابطمون کمرنگ بود ولی بود و سعی میکردم مثلا تو چت و پیامک اینا حرفهای دیگه بزنیم ک رو اعصابم نباشه اخه سرویس چینی خریدن اون ب من چ ربطی داشت یا مثلا النگو پهن میخرید عکسش و فوری میداد 

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
اینکه قانع نباشید برا خودتون خرج کنید😂

🤣🤣🤣

چه کاریه.. یه روز اونجوری نخوری و نپوشی .. یه روز دیگه نصف وسایلاتو بزاری دم در بگی نمیخوام و ادای با کلاسهارو در بیاری..

تو این اوضاع زمونه که یه روز سیل میاد یه روز زلزله یه روز میگن جنگ.. در لحظه زندگی کردن بهتر از همشه.. بخور و بپوش و بگرد.. در حد تعادل نه اصراف.. اگر شد پس اندازم بکنیم..

واقعا😳😳😖

😆😆😆😆به خدا 

مردا هم خو دیدی همه چی و میندازن تقصیر بقیه

هی میگفت شما گفتید بریم لشکر من جو اینجا رو میدونم😆😆😆😆دیگه فقط ظهر که خلوته میبرمون اونجا

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.