2777
2789

از خود صبح ک صبح بخیر میده چت می کنیم و تماس  تا اخر شب ک بستگی داره خسته ی کار باشه ۱میخابه یا ۲.. ولی دوست پسرم نیست عشقمه عشق زندگیمه 

اسمشو نمی ذارم دوست پسر چون ۸ساله تلاش میکنیم ب هم برسیم

مورد اول که مطمئنم نیست ولی آره مورد دوم خیلی فکرشو درگیر کرده 🙁

پس خوش بحالت😁😁

بابا به پسرام حق بدین خب‌.

عادت داغونی در ماه، برای پسرهام هست.

حالا شکلش فرق داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زمان ما تل  اینا نبود ،مسیج میدادیم قد 190وزنش 100 سنش خر فرعون ،کله سحر اس میداد شلام عسیسم ،ساعت سه بعدظهر هروزم میزنگید ساعت شیش هم اس میداد چیکنی یا میپرسید شتولی اخره شبا شببخیر ناناس،خیلی خوراک بود یادش بخیر 😂😂😂😂

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
دقيقااااا منم بي خيال شدم تا خودش پيام بده از ٧صبح تا ٥بعدازظهر ميشينه پشت باجه گوشي ام دستش نميگي ...

منم اولا انقدحرص میخورم الان عییییین باباپنجعلی باهمون درجه از خونسردی میگم‌جهندم

یکی مارودرک کنه لطفااااااا....🙂🙂
ما عقدیم عزیزم سرد میشه ینی چطوری؟! نامزد من بخاطر شرایط شغلیش خیلی خسته میشه و بعضی وقتا حوصله ند ...

مثلا ازیه حرفم یاکارم ناراحت میشه قهرمیکنه سرد میشه پیامامو دیر جواب میده سرد حرف میزنه بی حوصلست منم خیلی دلم تنگ میشه تحمل سردیشو ندارم 🙁منم باهاش سرد میشم بعدش دعوا میکنیم آشتی میکنیم   ولی نمیخوام سرد شه خوب 

هیچی

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
مثلا ازیه حرفم یاکارم ناراحت میشه قهرمیکنه سرد میشه پیامامو دیر جواب میده سرد حرف میزنه بی حوصلست من ...

خب بخاطر اینکه ازت ناراحته اونجوری میکنه 

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
۲ حالت: ۱. خوشکل تر گیر آورد ۲. فکر و کار و آینده و بی پولی و ... ۳. همه موارد😎😎🤣🤣🤣

چرا وقتی کات میکنن خودشون بعد 5ماه مثلا برمیگردن؟

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.