2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 50 پست
عزیزم چقدر خدا دوست داره  ان شالله سالم و سلامت بغلشون کنی و خیرشون ببینی واسه من خیلی دعا ک ...

ممنون گلم.انشالله 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بیشتر ببینید
ممنون گلم.انشالله 

سلام عزیزم من فردا موعدمه خیلی درد کمر دارم سنگینه سینه وراه که میرم یهو سرم گیج میخوره ویک علامت دیگه درد واژن دارم اینم از علائم بارداری هس یا میخواد پریود بشم بیشتر هم موقع زیاد نشستن احساسش میکنم

خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من فردا موعدمه خیلی درد کمر دارم سنگینه سینه وراه که میرم یهو سرم گیج میخوره ویک علامت دی ...

سلام گلم .به علائم تو جه نکن ولی ان شالله که بارداری

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
بیشتر ببینید
سلام گلم .به علائم تو جه نکن ولی ان شالله که بارداری

ممنون عزیزم میخواستم بدون فقط درد واژن هم میتونه علائم بارداری  باشه چون من همیشه قبل پری اینجوری میشم الان امروز موعدم بود هنوز که نشدم

ممنون عزیزم میخواستم بدون فقط درد واژن هم میتونه علائم بارداری  باشه چون من همیشه قبل پری اینجو ...

به این درد توجه نکن چون خودم نزدیکای پریودی همینجوری میشدم .موقعی که به علائم توجه نکردم  دیدم ۱۰ روز گذشته که آزمایشم مثبت شد.بنظرم اگه ازموعد رد شده بی بی چک بزن 

بیشتر ببینید
به این درد توجه نکن چون خودم نزدیکای پریودی همینجوری میشدم .موقعی که به علائم توجه نکردم  دیدم ...

امروز باید پریود میشم که نشدم