2821
2789
عنوان

بیاین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 69 پست
چه خوشگله لباست بنظرم با رنگ کرم ست کن اون جوری خیلی بنفش میشی موهاتم بژ کن

اخه مجردم نمیتونم کلا موهامو رنگ کنم رسم نداریم

حالا من بزور مامانمو راضی کردم تهش رو رنگ فانتزی کنم😁😁😁😁

که اونم اکثرا مخالف بودن بچه ها دیگ رنگ نمیکنم کلا خخخ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشم مرسی بخاطر نظرت عزیزم😍😍😍 موهامو چجوری درست کنم!  یقه اش کاملا بازه!

خواهش میکنم عزیزم

با این لباس مو باید بسته باشه 

شینیون ساده مناسب با سن خودتون اگه ازدواج نکردین هرچه دخترونه تر بهتر

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
عه جدی؟ من گفتم یکم ست کنم😁 پس همون نیم ست طلای خودمو بندازم

عزیزم چون لباست خیلی مجلسیه باید طلاتم مجلسی تر باشه اگه سرویس جواهر داری که محشر میشه اگر نه همون نیم ست پروانه ایتو بنداز. ضمنا موهاتم اصلا بنفش نکن چون رنگ موی فانتزی با لباس مشکی قشنگ میشه. حتی لاکتم بنفش نکن برق ناخن یا رنگ سفید بزن که جلوه لباستو بیشتر کنه.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
بله مجردم  عه من فکر میکردم باز باید درست کنم!!! مرسی 😍

الان شینیدن بسته اصلا مد نیس. با لباست شینیون نیمه باز جور درمیاد.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
عزیزم چون لباست خیلی مجلسیه باید طلاتم مجلسی تر باشه اگه سرویس جواهر داری که محشر میشه اگر نه همون ن ...

وای راس میگینا الان که فکر میکنم همین جوریه که شما میگین😍

مدل مو هم بهم میگین؟

موهام خیلی بلند و خوشگله

از خودمم خوشگلتره موهام😁

در مورد آرایشمم بگین لطفا مرسی در مورد رنگ رژ و اینا خودمم سفیدم