2777
2789
عنوان

کیا از وام بانکی سر رشته دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 25 پست
سلام گلم. خواهش می کنم. اصلا یادم نیست چی گفته بودم. فقط کلا گفتم سر تمکین کوتاه نیا. اجازه رم بهش ن ...

نه عزیزم اجازه رو بهش نمیدم توی دادگاه میگم تمکین میکنم ولی چه جوری بگم اون منو تمکین نمیکنه در صورتی که فقط چند ساعت موندم تو خونه ... ؟ ؟ 

بعد اگه اینو بگم قاضی نمیگه تو که رفتی ؟

و اینکه اگه بخام اینو اثبات کنم همسرم ممکنه به زور بخواد تمکین کنه اینجوری خیلی بده دیگه دستم به هیچ جا بنده نیست 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
نه عزیزم اجازه رو بهش نمیدم توی دادگاه میگم تمکین میکنم ولی چه جوری بگم اون منو تمکین نمیکنه در صورت ...

نذار این اتفاق بیفته. بعدم مادر شوهرت بردتت از این طریق اقدام کن. از طریق استعلام تماس ها و پیامک ها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام زهرا جان ..‌. عزیزم من یه تاپیک در مورد تمکین زده بودم یه پیشنهادی بهم دادی و گفتی یکی از اشناهاتون ثابت کرده ۵ ساله همسرش ازش تمکین نمیکنه و تونسته حق طلاقو بگیره ؟ یادت میاد من الان زنگ زدم به یه وکیلی این موضوع رو گفتم گفت نه نمیشه 😔😔 اینقدر دل بسته بودم به این نقشه ... نکنه نشه؟... فامیلتون فقط همینو ثابت کرد؟همسرش مشکل دیگه ای نداشت؟؟ وکیله میگفت حکم طلاق به این راحتی نمیدن😔

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
سلام زهرا جان ..‌. عزیزم من یه تاپیک در مورد تمکین زده بودم یه پیشنهادی بهم دادی و گفتی یکی از اشناه ...

بله عزیزم مشکل همین بود البته اونا مدت های خیلی طولانی بود با وجود در یک خانه بودن رابطه نداشتن. 

آقا در اصل دچار نوعی بیماری بوده وگرنه کیه که رابطه نداشته باشه. 

بله خب حکم طلاقو به راحتی نمیدن. اینم مدتها رفت و آمد کرد. 

اما خب تو مشکلت اینه که از خونه رفتی بیرون. 

اینو بايد يه کاریش بکنی.

بله عزیزم مشکل همین بود البته اونا مدت های خیلی طولانی بود با وجود در یک خانه بودن رابطه نداشتن.&nbs ...

بیماری نداره اون که 😔 .‌.‌. رفتنش که میتونم الانم پاشم برم ..‌ بعدش چه جوری طلاقمو بگیرم...

بیماری نداره اون که 😔 .‌.‌. رفتنش که میتونم الانم پاشم برم ..‌ بعدش چه جوری طلاقمو بگیرم...

فرقی نمی کنه عزیزم. ببین تمکین دو طرفه اس. اما اینکه مدت زمان عدم رابطه از طرف مرد چه قدر باید بشه تا حکم طلاق به نفع زن صادر بشه نمی دونم. 

بعدم تو اول باید ثابت کنی که بر نگشتنت به خونه از روی عمد نبوده و تماسی از طرف شوهرت باهات گرفته نشده. باید استعلام موبایلتو بگیری 

سلام آمدی زهرا جان ... دعا کن برام زوتر مشکلم حل بشه ... دلم خوش بود میگفتم دیگه طلاقمو میگیرم ولی الان نمیدونم چیکار کنم ...

فرقی نمی کنه عزیزم. ببین تمکین دو طرفه اس. اما اینکه مدت زمان عدم رابطه از طرف مرد چه قدر باید بشه ت ...

حتما ... 

سلام آمدی زهرا جان ... دعا کن برام زوتر مشکلم حل بشه ... دلم خوش بود میگفتم دیگه طلاقمو میگیرم ولی ا ...

آخه تو اول اقدام بکن.یه ذره تلاش کن. بعد اینا رو بگو. دوتا دادگاه برو اول. چه قدر زود نا امید شدی. 

آخه تو اول اقدام بکن.یه ذره تلاش کن. بعد اینا رو بگو. دوتا دادگاه برو اول. چه قدر زود نا امید شدی.&n ...

من یه ساله تو اقدامم ... مهریع اجرا گذاشتم مشاوره تمکین رفتیم یه دوساعتی هم تمکین کردم رفتم اونجا چرت و پزت گفت منم برگشتم... حالا دوباره میرم ... دادگاهی که داریم دادگاه تجدید ازدواجه ... اگه من نرم اجازه تجدید ازدواج بهش میدن