2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خو مثلا میخواد با کلاس باشن و ارث به زنش برسه😑😐مگه غیر اینه

😂😂😂 چ بگم والا 😐

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

تو تاپیک خانومه که شوهرش ازش ایراد می‌گرفت گفتم اینجام میگم، اینکه دخترا نباید سخگیری کنن حرف مفته، زن مرد بی‌پول بشی اون تو رو با زنای مردای پولدار مقایسه می‌کنه! آدم تو مجردی خودش با نون پنیر قانع میشه ولی شوهر کردی حتی اگه قد نون پنیر پول داشته باشه توقع داره هر شب چلوبره جلوش بذاری!  وقتی مجردی میتونی سال تا سال آرایشگاه نری شوهر که کردی به هر حال اون خانومایی رو میبینه که اصلا هیچ وقت رنگ ریشه موهاشون معلوم نمیشه و هیچ وقت یه دونه موی زائد هم ندارن رو صورتشون... بی‌پولی درد بزرگی نیست ولی زندگی با مرد بی‌پول عذابه عذاااابببب

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
خو مثلا میخواد با کلاس باشن و ارث به زنش برسه😑😐مگه غیر اینه

میخاد دخالت کنه زندگیش کم باشه و اررثم به خانومه برسه

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅

جالبیش اینجاس خودشون خوشتیپترین خوشکلترین پولدارترین و با ادب ترین و سربزیرترین دختر اطرافشونو میگیرن 

اونوقت ما دخترا ن باید آهن پرست باشیم ن خونه پرست ن پول پرست ن وضعیت شغلیش واسمون مهم باشه  اخلاقم ک گل بی عیب خداس دقیقا نمیدونم معیارمون چی باید باشه از نظز اونا  

اگه حماقته چرا با پدر و برادرتون زندگی میکنید؟

پدر و برادرش لب و دهن و بینی خواهرشون رو میپسندن؟؟؟ 😐😐منظورش زتدگی زناشویی بود

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅

والا من یه دختر بسیار زیبا با اندام بلند و کشیده و موهای زیبا توی باشگاه دیدم که رشته مهندسی پزشکی میخوند دانشگاه داشت با یه نفر صحب میکرد میکفت که الان پسرا همش میگن زن شاغل میخایم معلوم نیست فازشون چیه این نسل جدید

😍 
اگه حماقته چرا با پدر و برادرتون زندگی میکنید؟

خیلی دوست دارم بدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزت رخ داد که این رو نوشتی🤔🤔😏😏

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز