2777
2789

۱۲ جلسه عملیم تموم شده زنه بجای ۲ ساعت همش یکساعتو بیست دقیقه یادم میداد اونجور ک باید چیزی بلد نیستم صبح مدیر اموزشگاه ازم تست گرفت افتضااااح بودم ولی با اینحال چون اشنا بود هیچی نگفت برام خصوصی ننوشت بعضی وقتا عشقم میاد رانندگی یادم میده تا ماشین زیر پام خاموش میشه همش بهم میگه تو هیچی یاد نمیگیری تو خنگی تو فلان تو بسان کاملا اعتماد بنفسمو از دست دادم چکار کنم همش یادم میره باید چکنم قاطی میکنم استرس میگیرم 😢خیلی اعصابم خوزده

خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدم‌ب خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بدون عشقت دوست داره ماشین دستت میده.

الان برادر ب برادر ماشین نمیده

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

فقط قطعش نکن چون من هم قطع کردم و بعد یکسال رفتم امروز امتحان دادم و بار اول قبول شدم اصلا نترس 

منم همسرم همش میگفت یاد نمیگیری و ... تو این یکسال انقد اعتماد بنفسم اومده بود پایین که اسم رانندگی میومد دستام میلرزید 

کابوس شده بود برام 

اخرش تصمیم گرفتم ۲ ساعت کلاس برداشتم و تمرین کردم امروز قبول شدم 

توهم ایشالا زود قبول میشی اصلا نترس 

هول شی همش خاموش میکنی 

اگه دیدی نمیتونی دوو جلسه با یه مربی دیگه بگیر 

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂
فقط بدون عشقت دوست داره ماشین دستت میده. الان برادر ب برادر ماشین نمیده

نمیدونم چکنم خیلی افتضاحم

خدایا میدونم ک تا ۱۳۹۹ منو ب عشقم میرسونیو مارو خوشبخت میکنی 😚😚😙😙😙خدایا امیدم‌ب خودته

دوره اش چند وقته منم می خوام برم

12جلسه خیلی کمه من خواهرشوهرم 30جلسه گرفت

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
نمیدونم چکنم خیلی افتضاحم

پول بده خصوصی برو.

چندین جلسه برو

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
ببخشید من یه سوال حاشیه ای بپرسم؟اللن هزینه کلاسها کلا چقدر میشه؟ بعدشم اصلا نگران نباش همه اولش هی ...

کلااا ۵۵۰ تومن شد 

به حرف مردا باشه باید کلا قید رانندگی رو بزنید

از من به شما نصیحت😆(مامان بزرگ شدم)با شوهر ،پدر،برادر رانندگی یاد نگیرید

مردا در این مواقع هم حسود میشن هم حرص ماشینشونو میخورن😆

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه بابا چه خبره مگه؟ اگه مربی خوب داشته باشی همون کافیه, بنظر من مربی مرد خوبه 

اون دوست داشت کامل یاد بگیره 10جلسه آخر و مربی با ماشین خودش بهش یاد میداد ،بچه کوچیک داره خیلی محتاط بود

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
2790
2778
2791
2779
2792