2777
2789
عنوان

چيكاركنم؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 17 پست
اگ دوماهه نشدی شاید کیست تخمدان داری با یه پزشک مشورت میکردی  امپول پروژسترون میداد میزدی پری ...

كلي دارو وينا خوردم تاالان نتيجه نگرفتم خواستم باسنتي برم جلو

نوشتم توامضام پنج ساله منتظرم تنبلي دارم

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚
كلي دارو وينا خوردم تاالان نتيجه نگرفتم خواستم باسنتي برم جلو نوشتم توامضام پنج ساله منتظرم تنبلي د ...

خب اره تنبلی تخمدان باعث کیست میشه منم همینطورم

اگ اضافه وزن داری باید وزنتو کم کنی دکتر بمن گفته باید ۸ تا ۱۰ کیلو وزن کم کنم😖😖

درمان های سنتی رو من صفر تا صدشو مامانم ریخته توی شکمم اثر نداره یا کوتاهه تاثیرش زیاد دنبال نکن😂

فقط مثلا کارای ساده رو رعایت کن مثلا موقع ظرف شستن پیشبند حتما استفاده کن که شکمت خیس نشه و رحمت سرد بشه یا ازین قبیل

اگرم دوس داشتی زرشک و زعفران  و فککک کنم گیاه بوی مادران رو با اب بجوشون دم کرده اشو بخور 

سه روز پشت سرهم روزی دو لیوان بخوری پریود میشی

take it easy! But...take it

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اره تنبلی تخمدان باعث کیست میشه منم همینطورم اگ اضافه وزن داری باید وزنتو کم کنی دکتر بمن گفته ب ...

از دكترا كه خستم دلم نميخواد دارو استفاده كنم

ميرم سنتي هم نكاتي كه گفتي رو امتحان ميكنم هم كنارش اينارو استفاده كنم كه بلكه نتيجه بگيرم 

مرسي دوستم رعايت ميكنم حتما

شماچندوقته منتظري؟بنظرم شماهم استفاده كن يا برو دكتر سنتي بهتر ازهيچيه

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚