2777
2789
وابییییییی راست میگی جدی 😶😶😶😥 چرا کدوم کاربری برا چی

نمیگم کیم ولی یکم بی انصافی بود

اونموقع فک میکردم اگ تو تاپیک تند تایپ کنم و بفرستم بهتر میتونن بخونن تا اینک بشینم یه چندصد خط بنویسم و بفرستم

اگ یادته اونموقع نه# به قطره چکونی بود واس همین واسم گزارش زدین😂😥

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   
نمیگم کیم ولی یکم بی انصافی بود اونموقع فک میکردم اگ تو تاپیک تند تایپ کنم و بفرستم بهتر میتونن بخو ...

مطمئنی منم گزارش زدم ؟؟؟؟؟

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی منم گزارش زدم ؟؟؟؟؟

عاره باهات بحثمم شد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   
از زن و مرد ادرار می گیرن از مردم جدا خون میگیرن رن ازمایش خون نداره

ن داره .منم ازمایش خون دادم

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

وقتي ميگن ازمايشاشون بهم نميخوره يعني چي يعني نميتونن بچه دار شن؟

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو
ن داره .منم ازمایش خون دادم

من دوبار آزمایش ازدواج رفتم جاهای مختلف دوبارم ازم خون نگرفتن

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

عاره باهات بحثمم شد😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ن بابا چ ربطی داره من با خیلی ها بحثم میشه اما اصلا اهل گزارش زدن نیستم 

از تاپیک میرم اما اصلا گزارش برااین مدل تاپیک ها نزدم 

کلا ت این مدت ک ت ساینم شاید ۱۰ بار گزارش ده باشم 

۶ تاش خود کاربرا گفتن گزارش بزنید 

۴ تا هم ب زور برا وقیح چون اصلا حوصله گزارش زدن ندارم 😶🤕

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ن بابا چ ربطی داره من با خیلی ها بحثم میشه اما اصلا اهل گزارش زدن نیستم  از تاپیک میرم اما اصل ...

خخخخخ بابا یادت نی؟؟؟ ب بقیه گفتی بیاین گزارش بزنین من خودم چنتا از ان تاپیکارو لینکشونو ب نی نی یار دادم قطع دسترسی شدن...اونام گفتن باشه....😂😂😂😂حتی واسم تاپیک خداحافظی زدی و قفلش کردی😁😁😁😁😁😁

خخخخخ بابا یادت نی؟؟؟ ب بقیه گفتی بیاین گزارش بزنین من خودم چنتا از ان تاپیکارو لینکشونو ب نی نی یار ...

اشتباه گرفتی عزیزم من اصلا تاپیک نزدم برا کسی بااین موضوع 

کلا دوتا تاپیک زدم ک هستن اشتباه گرفتی منو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز