2777
2789

والا به نظر من خیلی از نی نی سایتیا خودشیفتن

زنده از این تاپیک بیرون برم صلبات😁

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
مثلا چیکار میکنی؟ من گاهی اعتماد به نفسم خوبه ولی بعضی دوستام با خودشیفتگی اشتباه میگیرن در صورتیک ...

مثلا وقتي نامزدم ميخواد كاري برام انجام بده البته بعضي وقتا بهش ميگم من احتياجي ب تو ندارم اينكارو برام كني خودم ميكنم يا خودم دارم يا خيلي كاراي ديگه ك ميدونم واقعا هم بده 

وقتي تو كارم ي موفقيتي بدست ميارم مدام خودمو دست بالا ميگيرمو حال ميكنم ك كسي مثلا تو سن من يا موقعيت من يا هرچي نتونسته انجامش بده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا وقتي نامزدم ميخواد كاري برام انجام بده البته بعضي وقتا بهش ميگم من احتياجي ب تو ندارم اينكارو ب ...

اون رفتارت با نامزدت بیشتر جنبه مستقل بودن داره 

منم یه رفتارایی داشتم انقدر هم دوستام گفتن خودشیفته ای خودشیفته ای 

رفتم به روانشناس گفتم گفت نه تو خودشیفته نیستی

خودشیفتگی خیلی فاکتورای ریزی داره که فقط خود روانشناسا و روانپزشکا متوجه میشن

من فقط اعتماد به نفسم بالا بود و اونا نمیتونستن منو واسه دلایل مسخرشون متقاعد کنن و من سرسختی میکردم و از خودم تعریف میکردم که من الم و بلم اونا هم حرصشون میگرفت میگفتن خودشیفته ای 

اتفاقا خوبه ادم خودشو دست پایین نگیره و از خودش تعریف کنه پز موقعیتاشو بده

اون رفتارت با نامزدت بیشتر جنبه مستقل بودن داره  منم یه رفتارایی داشتم انقدر هم دوستام گفتن خو ...

بله عزيزم متوجم 

حالا با چيزايي ك ميگم بهم بگين لطفا هستم يا ن چون بعضي وقتا حس ميكنم اطرافيانمو ناراحت ميكنم از شما ميپرسم ك تجربشو دارين 

مثلا دوس دارم ساعت ها از خودم و كارايي م كردم تعريف كنم يا بشينم جلو اينه و از صورتم هيكلم لذت ببرم با اينكه شايد ي سري مشكلا هم داشته باشما 

مثلا وقتي تو كارم موفق ميشم اينو تو چشم همه ميكنم🤣🤦🏻‍♀️مدام ميگم من دختر با عرضه ايم خيلي خوبم 

يا مثلا وقتي برا خودم خونه خريدم ك البته مقدار زياديش پول پدرم بود چون بچه اولم و فقط منو ي خواهر كوچيك تر از من هستيم هوامو خيلي داره مخصوصا ك من برا خودش كار ميكنم

مثلا حالم از رفتاراي خواهر شوهرم بهم ميخوره چرا؟چون احساس ميكنم فوق العاده ادم اويزونيه و هرچي ك هست و اين همه پزي ك ميده فقط و فقط صدقه سر شوهرشه يني اسم شوهرشو از كنارش بردارن ي موجوديه م حتي خرج خودشم نميتونه بده 

خيلي خودمو دوس دارم واقعا خيلي گاهي وقتا ب نامزم ميگم جدا مرد خوش شانسي هستي منو داري🤣يا اگه منو از دست بدي احمق ترين ادمي هستي ك وجود داره😅يا ب مامانم يا بابام ميگم كاش منم در اينده ي بچه مث خودم داشته باشم انقد خوب باشه 🤣و....

بله عزيزم متوجم  حالا با چيزايي ك ميگم بهم بگين لطفا هستم يا ن چون بعضي وقتا حس ميكنم اطرافيان ...

به نظر من که خودشیفته نیستی

منم تقریبا همین رفتارای تو رو داشتم دکترم در جریان بود ولی بازم میگفت خودشیفته نیستی

هم روانشناس بهم گفت هم روانپزشک

نمیدونم شاید به قول نی نی سایتی ها فقط پزووو هستیم

منم اینجوریم همه میگن خیلی اعتماد به نفس داری والا منکه نمی تونم مدام میگم من چقد خوشگلم تپل شم میگم خوشگل تر شدم لاغر شم کلا هر کاری کنم حتی اگه یکی بیاد بهترشو انجام بده بازم ته دلم کار خودم بهترا 😁😁😁