2777
2789
عنوان

خانمای باردار خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 42 پست
من الان چند هفته است نمیتونم چایی بخورم چه جوری زنجبیل قاطی کنم .هیچی قرص ها عوارضشون بدتره فقط تحمل ...

آره چای گرمه حالت تهوع رو بیشتر میکنه

میگن چیزای طبع سرد هم تشدید می‌کنه

غذاهای آبکی هم

هعی

خدا خودش کمک کنه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم همینطورم. روزه دار هم دارم باید سحری و افطاری هم درست کنم خیلی سخته

منم روزه گرفتم اما ۳ روز رو نگرفتم،

حالم بد همش دراز کشیدم،گرمم،بی میل ب غذام

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
الهی گلم،خدا حفظش کنه  منم حالم بد،میلم ب هیچی نمیکشه،همششششش حالت تهوع

برای من دوماه طول کشید هیچی نمی تونستم بخورم به هم چیز وهم کس ویار داشتم....حس بویایی خیلی قوی شد بود...حتی تو خیابون رو شیشه رستورانها که نوشته بود غذاحاضراست من میخواستم بالا بیارم....😅😅😅😅

قرص چرا نمیتونی؟ من تو بارداری اولم دکتر واسم دمیترون نوشت واسه تهوع

هم حالم بد مبشه،هم برا ضررش گلم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
خیلی سخته بخدا ...خدا خودش کمکمون کنه توانشو بده

واقعا

خیلی سخته.

انشاءالله بچه هامون سالم باشن

غصه ای نیست

بالاخره اینا میگذره

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
میگن گرمی سقط آوره البته اگه لکه بینی چیزی نداشته باشی که من دارم واصلا نمیتونم بخورم

منم برا همین گرمیش میترسم نمیخورم

خلاصه خواهر جان هر جوریه باید تحمل کرد.من راضیم به این وضع ولی لکه بینیم قطع بشه نی نیم سالم باشه.. بدنم خیلی کم آب شده دهنم تلخ 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
منم روزه گرفتم اما ۳ روز رو نگرفتم، حالم بد همش دراز کشیدم،گرمم،بی میل ب غذام

عزیزم مگه چند هفته هستی؟؟

روزه چرا گرفتی؟؟

من خودم روزه نمی‌گیرم

چون واقعا نمیتونم

میفتم

آره چای گرمه حالت تهوع رو بیشتر میکنه میگن چیزای طبع سرد هم تشدید می‌کنه غذاهای آبکی هم هعی خدا ...

وای پ چ کنیم،من در حد چند قاشق سوپ،گاهی،از صبح فقط چند قاشق سوپ بوده و اب، 

مگه ادم زنده میمونه اینجور

تا کی گلم؟ خب این نخوردن غذا بد نیس واسه  هیچی نمیتونم بخورم

آره خیلی سخته من همش فشارم می افتاد ‌....خودم رو فقط با مغذی جات ومیوه نگه داشتم همش از فشارها کم سرم گیج میرفت میخوردم زمین اون موقع سه کیلو هم کم کردم ولی کم کم خوب شد

برای من دوماه طول کشید هیچی نمی تونستم بخورم به هم چیز وهم کس ویار داشتم....حس بویایی خیلی قوی شد بو ...

درکت میکنم ولی دو ماه زیاده،من چ کنم؟معلوم نیس از من تا کی؟

آره چای گرمه حالت تهوع رو بیشتر میکنه میگن چیزای طبع سرد هم تشدید می‌کنه غذاهای آبکی هم هعی خدا ...

آره خدا خودش کمک کنه این روزا به آسونی بگذره ..و همگی سالم وسلامت زایمان کنیم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
وای پ چ کنیم،من در حد چند قاشق سوپ،گاهی،از صبح فقط چند قاشق سوپ بوده و اب،  مگه ادم زنده میمون ...

وای خدا منم نمیتونم

خب اگه اذیتت نکرد بیشتر بخور گلم

من یه بارداریم سوپ خوردم اذیت نشدم

ولی الان اذیت میشم

حالم بد میشه

خدا خودش کمک کنه

انشاءالله هممون زودتر خوب بشیم