من الان چند هفته است نمیتونم چایی بخورم چه جوری زنجبیل قاطی کنم .هیچی قرص ها عوارضشون بدتره فقط تحمل ...
آره چای گرمه حالت تهوع رو بیشتر میکنه
میگن چیزای طبع سرد هم تشدید میکنه
غذاهای آبکی هم
هعی
خدا خودش کمک کنه
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الهی گلم،خدا حفظش کنه منم حالم بد،میلم ب هیچی نمیکشه،همششششش حالت تهوع
برای من دوماه طول کشید هیچی نمی تونستم بخورم به هم چیز وهم کس ویار داشتم....حس بویایی خیلی قوی شد بود...حتی تو خیابون رو شیشه رستورانها که نوشته بود غذاحاضراست من میخواستم بالا بیارم....😅😅😅😅
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
منم روزه گرفتم اما ۳ روز رو نگرفتم، حالم بد همش دراز کشیدم،گرمم،بی میل ب غذام
عزیزم مگه چند هفته هستی؟؟
روزه چرا گرفتی؟؟
من خودم روزه نمیگیرم
چون واقعا نمیتونم
میفتم
تا کی گلم؟ خب این نخوردن غذا بد نیس واسه هیچی نمیتونم بخورم
آره خیلی سخته من همش فشارم می افتاد ....خودم رو فقط با مغذی جات ومیوه نگه داشتم همش از فشارها کم سرم گیج میرفت میخوردم زمین اون موقع سه کیلو هم کم کردم ولی کم کم خوب شد
وای پ چ کنیم،من در حد چند قاشق سوپ،گاهی،از صبح فقط چند قاشق سوپ بوده و اب، مگه ادم زنده میمون ...
وای خدا منم نمیتونم
خب اگه اذیتت نکرد بیشتر بخور گلم
من یه بارداریم سوپ خوردم اذیت نشدم
ولی الان اذیت میشم
حالم بد میشه
خدا خودش کمک کنه
انشاءالله هممون زودتر خوب بشیم