2777
2789
عنوان

حس بدی پیدا میکنم وقتی

327 بازدید | 32 پست

در مورد کوچیکترین چیز زندگیم با کسی صحیت میکنم

استرس میگیرم هی میگم چرا گفتم چرا گفتم

بچه ها منظورم چیزای خصوصی نیست

ساده ترین چیز ها مثلا دلیل اینکه خوابم میاد امروز بخاطر اینکه که دیشب مهمون داشتم همین چیزا کوچیک هم گفتنش منو استرسی میکنه

اصلا دوست دارم با کسی زیاد صمیمی شم اون صمیمی شه مهم نیست از سنگ صدا در میاد از من نه در گفتن حرف های دیگران

ولی در مورد خودم اصلا دوست ندارم صحبت کنم چند مدت خواستم بر خلاف خودم عمل کنم الان دارم دیونه میشم چند روزه استرس گرفتم

مثل# _من_احمق_نباشی 😑

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

چیکار کنم

حتی در مورد شوخی هم اینطورم

شوخی زیاد میکنم از خودم بدم میاد

دوست دارم اتو کشیده باشم😑

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم حتی در مورد شوخی هم اینطورم شوخی زیاد میکنم از خودم بدم میاد دوست دارم اتو کشیده باشم😑

خب اتو کشیده باش😑😯

من آن گلبرگ مغرورمکه میمیرم ز بی آبی ولی با منت و خاری پی شبنم نمیگردم 

منم اینجورم نه دوست دارم زیاد شوخی کنم نه از زندگیم بگم با اینکه فشار بهم میاد بعضی وقتا اما به محض حرف زدن پشیمون میشم 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
چیکار کنم حتی در مورد شوخی هم اینطورم شوخی زیاد میکنم از خودم بدم میاد دوست دارم اتو کشیده باشم😑

اتفاقا من اصلا دوست ندارم اتو کشیده باشم 😁 حتی شوهرم میگه که تو خیلی ریلکسی هر کاری دلت میخود میکنی هر حرفیردوست داری میزنی. البته بگم دوست نداره ها. اما من اهمیت نمیدم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !