2777
2789
عنوان

کمک دور سر کوچولوم رشد نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 37 پست
الان چند وقتشه دور سرش خوبه ملاج بازه جای نگرانی نداره رشد میکنه من چی بگم که دخترم ده ماهشه دور ...

پی گیری کنین فکر کنم درمان داشته باشه. راستی ملاج همون قسمت شلکی روی سر منظورتونه درسته؟

خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بازه. ۴۳ هستش دور سرش. بدو تولد ۳۴ بوده 

وا پسر منم تو ۸ ماهه ۴۳ و نیم هس....خب چیه مگه

کجاش کمه! دنبال چه چیزا هستیا

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
الان چند وقتشه دور سرش خوبه ملاج بازه جای نگرانی نداره رشد میکنه من چی بگم که دخترم ده ماهشه دور ...

حتما ببرش دکتر با دارو حلش میکنن 

همه میدونیم خوب بودن خیلی خوبه، ولی هیچکس خوب نیست.
اگه کاراش تاخیر نداره گردن گرفته نگران نباش ولی حتما به متخصص نشون بده

خانومی گردن گرفتن باید تا چه حد باشه؟

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

ابنا رو ول کن غذا چی بش میدی

پسرم اصلا سوپ نمیخوره فقط فرنی حریره تخم مرغ بیسکوییت مادر دوس داره 

سوپ نمیخوره😭😭😭😭

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

هییییی من چی کشیدم واسه همین دورسر دخترم

دخترم توچهارماخگی قنگ گردن میگرفت ولی طبق عادت همش گردنشوبه سمت چپ مینداخت تااینکه یکی دونفربهم گفتن چراهمش گردنشویه طرف میندازه منم سرچ کردم بچموبردم پیش متخصص مغزواعصاب وستون فقرات بهم گفت دورسر بچه ترشدش کمه بخاطرگردنش بایدبره ام ارای ودور سرش بره سی تی اسکن ازونجایی ک نبایدتکون بخوره بایدبایه دکتربیهوشی صحبت کنبن بیادبچه روبیهوش کنه اصلادلم نمیخواست بخاطریه شک الکی بچهموببرم سی تی وبیهوش بشه اخه اشعه دارن دستگاهاشون شوهرم گف وای واقعابچه روبیهوش کنب واینا مخالفت کرد البتا قبلش ب متخصص اطفال گفتم گف بعضیااینجورین طبق عادته اگه تا شش ماه بازم اینجوری لودیه فیزیوتراپی مینویسم خلاصه همش اسباب بازیا روگرفتگ بالاسرشواوردم سمت چپ چرخوندم چندبار اینکاروکرد خوب یادگرفت وحدودشش ماهگی این عادتوکنارگذاشت ودورسرشم به حدنسابش رسید وبخاطراین حساسیتای چرت وپرت خوب شد بچمو نسپردم دست این گودزیلاهای دکترنما مثلا

خداروشکرالان مثل ماه تابان میمونه

هییییی من چی کشیدم واسه همین دورسر دخترم

دخترم توچهارماخگی قنگ گردن میگرفت ولی طبق عادت همش گردنشوبه سمت چپ مینداخت تااینکه یکی دونفربهم گفتن چراهمش گردنشویه طرف میندازه منم سرچ کردم بچموبردم پیش متخصص مغزواعصاب وستون فقرات بهم گفت دورسر بچه ترشدش کمه بخاطرگردنش بایدبره ام ارای ودور سرش بره سی تی اسکن ازونجایی ک نبایدتکون بخوره بایدبایه دکتربیهوشی صحبت کنبن بیادبچه روبیهوش کنه اصلادلم نمیخواست بخاطریه شک الکی بچهموببرم سی تی وبیهوش بشه اخه اشعه دارن دستگاهاشون شوهرم گف وای واقعابچه روبیهوش کنب واینا مخالفت کرد البتا قبلش ب متخصص اطفال گفتم گف بعضیااینجورین طبق عادته اگه تا شش ماه بازم اینجوری لودیه فیزیوتراپی مینویسم خلاصه همش اسباب بازیا روگرفتگ بالاسرشواوردم سمت چپ چرخوندم چندبار اینکاروکرد خوب یادگرفت وحدودشش ماهگی این عادتوکنارگذاشت ودورسرشم به حدنسابش رسید وبخاطراین حساسیتای چرت وپرت خوب شد بچمو نسپردم دست این گودزیلاهای دکترنما مثلا

خداروشکرالان مثل ماه تابان میمونه

هییییی من چی کشیدم واسه همین دورسر دخترم دخترم توچهارماخگی قنگ گردن میگرفت ولی طبق عادت همش گردنشوب ...

خداروصد هزار مرتبه شکر انشالله خیرشاببینی عزیزم

خدایا شکرت